Tisdag

(Jag a-v-s-k-y-r verkligen att inte kunna blogga från mobilen! Är såhääääääääär mycket enklare att ladda upp bilder och skriva därifrån!!!!!!!)

Idag har jag varit barnvakt åt Matilda hela dagen. Vi har spelat tv-spel, lekt i lekparken och varit i stallet. Matilda fick skritta fram Sillan och henns ben nådde precis neranför sadelkåporna ungefär. Tur Sillan är snäll och Matilda så duktigt trots att hon bara är 6 år! Jag red sen ett väldigt enkelt pass på henne i paddocken så hon bara fick komma loss lite inför träningen för Sussi imorgon. Hon var rätt stel i vänstervarvet efter två dagars vila. Såg efter att jag ridit att hon hade trampat sig. Vår varnliga tur? Tur det bara var ett ytligt litet sår! Funderar på att köpa ett par boots till henne.

Ikväll har jag, Tove och Ellen haft filmkväll. Vi hade dock så mycket att prata om så vi hann inte med någon film. Det tar ett tag att ta igen ett år! Vi har även ätit på Lappens, precis som på de gamla goda tiderna. Samma mat, samma dricka och samma bord till och med! Inte mycket som förändras här i Hedemora. Trevligt var det i alla fall! Har ganska mycket bilder från idag men det får vänta tills bloggappen tänker sluta jävlas med mig. 


Kommentarer
Postat av: Tove

Den jävlas med mig med :@!

2012-08-16 @ 08:59:32
URL: http://tovekarlsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0