Var det någon som sa feeeest?

Oj vad dålig uppdatering det blivit här! Sitter just nu hemma hos pappa och väntar på att lite folk ska rulla in. Jag och Tove är hemma själva och har bjudit in lite folk för att grilla och så. Trevligt! :) Lovet har vart helt underbart och jag längtar inte tillbaka till verkligheten.

Nej nu väntar festen, vi hörs!


Såhär trött är pompe efter träningslägret....

img_0406 (MMS)

Såhär trött är pompe efter träningslägret. Måste bara säga att jag har världens underbaraste och duktigaste häst!


Nu åker jag och min älskade ponny på träni...

img_0403 (MMS)

Nu åker jag och min älskade ponny på träningsläger Hörs igen på fredag! :)


28e bilden - en tokig bild

img_9028 (MMS)


27e bilden - en bild du alltid skrattar åt


förvirrad

Igår var nog den sjukaste kvällen på länge. En kväll med mycket blandade känslor. Spontant är inte alltid bra. Det blev lite för jobbigt. Men nu har jag tagit första steget i den riktningen du ville så jag hoppas du är nöjd. Är förvånad att jag fixade det så pass bra i alla fall. Ibland är jag ganska bra på att hålla tillbaka tårarna. Senare brast det dock. Men man får vara ledsen har jag hört.

Nu i efterhand vet jag inte om jag gjorde rätt som åkte dit. Det blev jobbigare på något sätt. Att få allt konstaterat.


.


Första kärleken är väl kanske inte alltid starkast.
Det kanske är så att den första man älskar,
kan man aldrig sluta älska?



26e bilden - några som du alltid har roligt med


Kaos

Ska sova och hoppas på att morgondagen blir bra. Godnatt.


Sitter och äter med Tove i västerås. Snart...

img_0394 (MMS)

Sitter och äter med Tove i västerås. Snart ska vi försöka hitta tillbaka till bilen. Kan bli en utmaning!


25e bilden - en person som alltid gör dig glad


Myser i soffan med min bästa inneboende!

img_0377 (MMS)

Myser i soffan med min bästa inneboende!


stressig onsdag

Har näääästan hunnit med allt jag skulle göra idag. Skolan var rätt rolig faktiskt och nu har jag nästan lov! Ska bara dit en timme imorgon och kolla på dansens dag och sen är det påsklov! Annars har jag vart i stallet. Såg en tass när jag var ute och red idag. En död alltså. Antingen från en räv eller en hund. Och jag höll på att rida över den. Äckligt som fan!

Efter stallet fick jag bära in alla vinterdäck både från transporten och bilen in i garaget, dvs 8 st. Åkte sen och solade med Ellen en snabbis och nu sitter jag här. Ska snart välja kläder tills imorgon då vi ska till Din Studio i Västerås. Vad ska man ha för kläder? Och hur ska jag kunna välja bland alla mina nya?

Måste gratta min bästa mamma också som fyller år idag! ♥

 

24e bilden - en bild som gör dig glad


Sovmorgon

Har fått sovit ut ordentligt trots att jag gick upp kvart över 9. Min hals gör fruktansvärt ont och varje gång jag ska svälja så känns det som om jag sväljer en hel jävla taggtråd. Snart ska jag åka upp och hämta Ellen för att sedan åka vidare mot skolan. Slutar sent för första gången på länge. Efter 1 månad har skolan fattat att dom kan sätta in en vikarie så vi kan ha historia. Hade dock inte haft något emot att slippa den. Vet inte heller hur min dag ska gå ihop, men det visar sig. Har sjukt mycket saker att göra!

Ni lär jag dra! Höres senare


Ojojoj, vem har en egen grupp på facebook då?

Ellen tröttnade på att jag aldrig fattar hennes skämt och därmed skapades gruppen "Tystnaden som uppstår när man skämtar med Nathalie" HAHA

 

 


Stallet

Kom nyss hem från stallet. Hoppade lite småhinder med Pompe på banan. I början var han lite småseg men sen när hindrerna kom fram så taggade han till riktigt! Efter ridpasset satt jag mig mot stallväggen och solade lite. Så skönt! :)


23e bilden - en bild från i somras


22a bilden - en bild på en tid du saknar



Den dagen! Exakt 7 månader sen.
Och sen en tid efter det.

 


Saknar sommaren och tävlingarna










Sjukling

Hatar verkligen att vara sjuk. Hatar att ha feber! Hatar mest att vara borta från skolan då man missar sjukt mycket. Skulle haft den muntliga delen i svenska nationella idag men den missade jag ju såklart. Fan också! Nu måste jag vänta tills efter lovet med att göra den. Hur kul är det då? Medan jag ändå sitter här och deppar och tycker synd om mig själv har jag gått igenom lite gamla bilder, drömt mig tillbaka till sommaren och alla tävlingar. Kommer ett inlägg om det snart!


Födelsedagsfest, däckbyte och spökjakt

Ledsen att bloggen står i princip stilla nu. Märks på besökarna också. Har haft annat för mig än att blogga i helgen. I fredags fyllde ju Ellen år och vi firade henne med en överraskningsfest. Riktigt kul var det! Tack allihopa för att ni gjorde kvällen bäst!

Dagen efter mådde man väl inte så bra men det var bara att kliva upp och åka iväg och byta däck på bilen. Gjorde det på Magnus jobb så vi fick en rundtur runt gruvan på samma gång. Över jord :) Väldigt intressant måste jag säga. Skulle verkligen vilja ha jobb där. När vi kom hem sen så var bästa lillasyster här så vi åkte upp och köpte pizza, solade och lekte på gräsmattan. Efter det blev det en ridtur på min kära ponny. Dagen kunde inte blivit bättre måste jag säga :)

Igår kväll/natt åkte jag, Tove, Elin och några till upp till Norn för att gå på spökjakt. Trodde aldrig att jag skulle våga sätta min fot där efter kl 12 på natten men tydligen så gjorde jag det. På vägen upp så ringde jag till mamma och hade ett avskedssamtal ifall om jag skulle dö. Haha, ja så rädd var jag! Började i alla fall med att gå upp till den gamla kyrkogården som ligger typ i skogen. Inte liiiite vi skrek då. Sen gick vi ner till sjön och upp i nått högt torn där det var kolsvart. Elin och Tove var räddare än mig så dom gick inte ens upp. Haha. Åkte förbi herrgården en sväng också. Men inte såg vi några spöken heller!



Ida, Anna, Elin, jag, Jennifer och födelsedagsbarnet i knät ;D


Ellen, jag, Ida, Tove


Kvartetten samlad! Underbart <3


Min bästa inneboende


Har jättemånga mobilbilder jag vill ladda in men eftersom jag inte har någon fungerande dator så kan jag inte ladda in dom. Känns ovärt att ladda in över 1000 bilder på mammas dator. Ska dock försöka fjäska till mig en dator snart (A)

 


Försöker piggna till genom att leka kull m...

img_0342 (MMS)

Försöker piggna till genom att leka kull med lillasyster och Elin ;)


Firar Ellen på donken! Ballongerna har hon...

img_0325 (MMS)

Firar Ellen på donken! Ballongerna har hon lovat att ha på sig hela dagen :D


GRATTIS ELLEN!



19 år idag! Jag lovar dig att kvällen kommer bli grym! :D


God morgon!

Sitter och äter frukost. Chokladflingor, finns det nått godare eller? Ska snart gå till skolan. Har en lektion om 40 min och sen börjar inte nästa förän efter 1. Segt! Men nu måste jag visst skynda mig lite. Vi hörs senare!


Sitter ute i solen, äter glass och planera...

img_0307 (MMS)

Sitter ute i solen, äter glass och planerar hemliga saker :D


Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Jag mår inte bra. Jag ska inte känna såhär, det jag har lovat mig själv. Har inte lust att skriva något. Vill bara gå och sova, vakna imorgon och hoppas att jag haft fel. Jävligt fel.

Godnatt.


Internet igen

Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt internet! Var lite halvt hysterisk igår när jag inte ens kunde göra mina läxor för att internet inte funkade. Självklart så skulle mottagningen på mobilen strejka precis samtidigt också och då var det kört! Inte nog med det så fungerade inte tv:n heller. Alltså vad är oddsen att allt händer samtidigt?

Snart ska jag åka upp till stallet och rida på min finfina ponny. Han har gått styrkepass på banan två dagar i rad så idag blir det en tur i skogen. Filmade när vi hoppade några små skutt igår. Kanske lägger upp det senare om jag har tid över. Det är ungefär en vecka kvar till lovet och jag har 3 muntliga redovisningar att göra innan dess + ett nationellt prov och lite andra småsaker. Det är mycket nu!


God morgon! Rätt kass uppadatering här men...

img_0143 (MMS)

God morgon! Rätt kass uppadatering här men jag får skylla på att jag inte har nått internet. Sitter redan i skolan och väntar på att Ellen ska komma. Om ett tag åker klassen iväg på en hemlig resa. Blir spännande! :)


21a bilden - en person som alltid ställer upp för dig




De finns så många fina personer som ställer upp för mig. Inte minst min familj och mina föräldrar! Någon mer som alltid har ställt upp för mig är min underbara ponny. Han är nog den enda jag skulle kunna lita på och som jag vet aldrig sviker mig. Så mycket som den här ponnyn gjort för mig går inte att beskriva. Hade inte orkat mycket utan honom. ♥


Det tog slut för längesen men du är överallt

Vaknade vid halv 10 imorse efter världens mardröm. Har inte insett än att det bara var en dröm. Gick upp och åt frukost innan jag tog bilen in till stan och här är jag nu. Alla skriver på facebook att det är bra väder och då undrar jag vilket land dom bor i för här är det bara kallt och mulet. Funderar på att fördriva tiden genom att cykla till stallet idag. Har egentligen massor att göra men inget jag orkar ta tag i. Jag skjuter upp problemen ni vet ;)

Nej, äta något och sen gå ut och damma av cykeln då? Vi höres senare!


ÄLSKADE PONNY ♥


Helg :D

Har inga planer alls för helgen förutom att jag ska lägga in lite plugg när jag orkar. Förhoppningsvis ska jag kunna rida lite också, om vädret tillåter. Idag har jag i alla fall hunnit;

*åkt till skolan för att ha en lektion
*haft utvecklingssamtal och pratat betyg (som jag för den delen inte är speciellt nöjd med)
*ätit på lappens med Tove och Ellen
*planerat lite inför kommande vecka
*varit utelåst
*städat bilen i en mer eller mindre storm och dessutom på ren ilska
*städat hela huset! (dock inte mitt rum;))
*tvättat och borstat en lerig ponny
*tröstätit massa chips
*sett på film då ingen ville hitta på nått kul

Jag lovar att ni inte vill veta hur hemsk min bil såg ut. Om ni tänker er en bil som man åker till stallet i var och varannan dag, man sitter i stallkläder och leriga skor och man har schabrak och täcken i skuffen som skulle tvättats för längesen. Ja ni vet hur det kan vara. Om ni också tänker er att den bilen inte blivit städad på ett halvår. Ja jag ljuger inte! Ett halvår sen var det jag tvättade den sist. Nästan exakt ett halvår sedan. Ja då vet ni hur min bil såg ut. Det ser lika förjävlig ut på utsidan men det får nog en biltvätt ta hand om. ;)

Har kommit på att sömn är ett jävligt bra sätt att fördriva tiden på så nu ska jag sova. Eller i alla fall lägga mig och lyssna på radion. Godnatt!


Hänger detta ihop eller?

Hur som helst så blir det nog bra! :)



Vem är avsändaren?

Igår när jag kom till skolan hade jag en lapp i mitt skåp. Det står att jag ska befinna mig på en viss plats ett visst datum och att vi kommer vara tillbaka dagen efter. Tusen stavfel är det också så jag kan inte tänka mig att det är vår lärare som skrivit det, även om det är hennes handstil. Alla i klassen har i alla fall fått ett! Den som skickade breven verkar inte veta vilket skåp som tillhör vem heller för allas lappar låg fel. Blir spännande att se vad det är för nått :)

img_0259 (MMS)

Skolan

Första riktiga skoldagen sen i torsdags och jag är sååå seeg. Vi ska skriva på nån uppsatts men ni märker ju hur bra det går. Är bara väldigt trött och hungrig. Längtar hem!

Igår när jag skulle rida ut fick jag en dum idé att jag skulle prova rida med min graman på Pompe. Det var det absolut värsta jag gjort på länge för nu har jag världens sår på fingrarna, sådär som det blir när man rider med ett par nya tyglar ni vet. Han gick dessutom inte bra alls på den så hela iden var egentligen helt värdelös. 

Efter skolan ska jag skynda mig hem och upp till stallet och fixa för kväll blir det bio med bästa klassen! :)


20e bilden - en bild på dina närmaste



Har inte alla samlade på samma bild men ni vet vilka ni är!

 


19e bilden - en person som är snygg

tänker inte lägga ut någon bild här.


Fråga!



Nej han är inte tillsalu längre men jag ska däremot låna ut honom! Anledningen till att jag väljer att inte sälja honom är att jag nyss förlorade Pearl och jag vill inte förlora två hästar inom så kort tid.


Spontant är bra

Kom hem från pappa för ett tag sen. Det var meningen att jag bara skulle vara hemma där igårkväll men det slutade med att jag och Tove tog bilen in till stan istället. Lite spontant sådär. Spelade lite biljard och så. Jag och Tove var helt värdelösa! Vann en gång och det var endast pga tur då andra laget slog ner 8:an ;) Men riktigt trevligt iaf och vi kom inte hem förän 4 inatt. Trots detta är jag inte det minsta trött!

Snart ska jag göra mig iordning för att åka upp till stallet och ta hand om min kära ponny. Vi hörs senare!!


18e bilden - en bild på din fritid


RSS 2.0