Gårdagens ridpass

Har lämnat av älsking på tåget för en stund sen och nu sitter jag och funderar på hur jag ska fördriva tiden idag. Tänkte gå och sola om en stund och sen ska jag ta tag i mitt rum. Städa lite och fixa. Även min bil skulle må bra av att bli städad men det är så himla kallt ute så jag vet inte om jag orkar det. 

Tänkte berätta om min fina kväll i stallet igår. Tror att Pompe blev lite förvånad när det var jag som kom igår och inte Alice. Kom dit ganska sent så jag tog in han och red direkt medans mamma mockade och så. När han stod på stallgången såg han jätteliten ut men när jag satt mig upp kändes det som han var jättehög. Haha. Det är nog för att jag inte ridit sen i höstas. Men det är ju som att cykla, kan du det en gång så sitter det. Kom in i det ganska snabbt i alla fall och började med att rida lite övergångar. Red också fram honom ganska mycket från början så han fick gå i ett bra tempo. Övergångarna satt superbra redan från början och det märks verkligen att Alice jobbar på bra med honom. Fortsatte sen att rida på åttvolter och ställa lite åt båda hållen, både innåt och utåt i volterna. I början var han lite stel men han släppte bättre och bättre ju längre jag red. Flyttade även undan han lite i volterna och är det något den ponnyn är grym på så är det att flytta undan för skänkeln. Det var ungefär det jag hann med. Red inte så länge eftersom vi kom dit så sent, men red väldigt effektivt istället. Kan ju säga att det känns att jag inte ridit på länge. Konditionen är inte på topp, men det var inte det värsta. Det värsta var att orka hålla emot honom. Har tappat så sjukt mycket styrka så jag kände hur tygeln bara blev längre och längre ibland. 



Äntligen frisk!

Idag gick jag upp halv 7 trots att jag var ledig. Har hunnit tvättat, städat, diskat, gjort mig i ordning och tillbringat alldeles för många timmar framför datorn. Sitter nu och väntar på att Tor ska komma hem så ska vi bara packa och åka vidare mot Hedemora. Jag ska ju, som jag sa igår, ta hand om Pompe idag. Minns inte när jag red honom sist så det var ett bra tag sedan. 

Annars vet jag inte hur helgen ser ut. Jag hoppas på att få jobba, men har inte fått något som det ser ut nu. Får jag inte jobb så funderar jag på att ta en sväng upp till Kupolen. Någon som är på? 



På bättringsvägen

Vill inte klaga mer på hur jag mår men kan säga att efter alla voltaren och treo så mår jag nu helt okej. Imorse var jag däremot inte pigg alls så jag fick för första gången i mitt liv sjukanmäla mig från jobbet. Får sån ångest när jag är tvungen att stå över jobb men jag kunde tyvärr inte göra något åt saken. Har tillbringat hela dagen framför datorn och kollat på Paradise Hotell istället. Hade dock hellre jobbat för nu är jag trött på att sitta hemma och inte göra någonting vettigt. 

Imorgon bär det av till Hedemora och då ska jag ta hand om min ponny :) Har inte ridit sen i höstas så det kommer bli hur kul som helst!! 

image description

25 januari

Den 25e januari kommer alltid vara en speciell dag för mig, det är nämligen dagen då jag fick Pearl. Idag skulle jag alltså ha haft min pärla i 7 år. Tyvärr får jag inte krama om honom på vår 7 årsdag, utan får istället tänka tillbaka på vilka fina stunder vi har haft under dessa år 



Stackars hon som har det bra

Mår fortfarande inte bra och har inte klivit upp ur sängen på hela dagen. Imorgon hoppas jag däremot att jag känner mig bättre för då har jag tackat ja till jobb. Får fortsätta äta mina voltaren så blir det nog bra :) Ligger nu och lyssnar på winnerbäck och läser lite bloggar, vilket får mig att tänka på att jag borde göra om min design. Vill ha en helt ny design och header. Är det någon av er som är bra på sånt? För det är inte jag.


24 januari 2012

Gud vilken dålig uppdatering det är här! Får säga till mitt försvar att jag har jobbat konstant hela förra veckan. Har dessutom inte ens orkat plocka upp datorn på flera dagar. Hade en ledig dag av 11 förra veckan så det blev inte sådär jättemycket tid över för någon fritid. Skulle fått jobbat idag också men jag är jätteförskyld och mår inte bra alls så jag fick lov att tacka nej. Detta är dock första gången jag tackar nej till ett jobb pga. sjukdom. Brukar annars vara bra på att bita ihop och liksom "glömma bort" att jag är sjuk. Tycker inte om att vara sjuk och har liksom svårt att acceptera att man ibland bara borde hålla sig inne och kurera sig tills man mår bra igen. Har aldrig haft ro att vara sjuk. Haha. 

Nu kan jag dock erkänna att det är ganska mysigt att ligga i sängen under täcket, lyssna på Lars Winnerbäck och äta ostbågar. Det är däremot väldigt tomt utan Tor som är hos en kompis. Får hoppas att han kommer hem snart! Vi firar dessutom ett halvår idag. Tänk vad tiden går fort när man har kul! 24 juli 2011 blev jag världens lyckligaste och det är jag fortfarande :) Bäst är han 



Godnatt


Klockan ringer 05.30 imorgon och då är det jobb som gäller. Slutar inte förrän 7 imorgon kväll så vi hörs då!


Årsresumé juni

Juni 2011


- Juni var en händelserik månad som började med bal. 










- Efter balen började studentveckan och mösspåtagningen. Mössorna var på hela veckan, fast bak och fram. Veckan började med 5-kamp med alla studenter på måndagen. På tisdagen åkte klassen till Stockholm gick på Junibacken, gick ut och åt tillsammans och såklart shoppade en del! Onsdagen följde sedan med brännboll och karaoke på Halvan. Torsdagen blev sedan lugn och vi satt kvar i skolan till sent på eftermiddagen för att måla skyltar till vagnen. 












- Sen kom dagen som alla hade väntat på. Studenten.










-
Tog sedan hand om Pompe en vecka medans hans fodervärd var borta. 




- Midsommar kom och vi slog upp ett stort partytält och hade midsommarfest!









- Efter midsommar väntade en vecka i ett tält på P&L! Har bilder men orkar inte ladda in från mobilen.

Årsresumé maj

Maj 2011


- Åkte på studentkryssning och det är bland det roligaste jag någonsin gjort! Åt massa god mat, festade, dygnade, dansade, drack goda drinkar och åt ännu mer mat. Lätt det roligaste under hela studenten.










- Hade även nu en massa plugg i skolan, varvat med utflykter. Åkte till Stockholm och tittade på teater med skolan. Somnade efter bara en liten stund och sov resten av föreställningen. Bland annat. Hade även en "utspark" med klassen med tältning och massa roliga lekar. :D 






- Lämnade bort Pompe och fick nu all tid i världen till att göra klart allt i skolan innan studenten.

img_0524 (MMS)

Goddag!

Gick upp tidigt även idag och har hunnit med en del nu på morgonen. Skjutsade Tor till skolan vid 8 och efter det har jag även hunnit handlat, duschat och lagat mat. Hade tänkt att baka idag också men jag var så smart och glömde köpa kakao så det blir nog en promenad till affären snart igen. När Tor har slutat ska vi ner på stan och korta min klocka och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Jobbar dock imorgon så det blir lugnt i alla fall. Har dessutom fått ännu mer jobb så jag jobbar måndag till fredag nästa vecka :)

Nu ska jag ringa Tove så hon får göra mig sällskap till affären. Puss.



Torsdag

Idag slutar mina lata dagar vad det gäller att sova hela dagarna. Nu ska jag vända tillbaka dygnet så jag orkar gå upp tiiidigt och jobba på lördag, söndag och måndag. Imorse gick vi upp vid 7 för att tvätta och sen dess har jag varit vaken. Har också hunnit städa och diska osv och snart ska jag fixa lite mat innan jag åker mot jobbet. Som ni märker ser mina dagar exakt likadana ut och därför bli mina inlägg mest ointressanta. Mitt knä värker fortfarande, trots att jag äter ipren konstant. Ifall ni ville veta. Nu är jag hungrig. Puss


Årsresumé april

April 2011


- Fick mer och mer saker att göra i skolan och jag pluggade konstant! Nationella prov osv. Mellan allt plugg hade vi dock lite roliga utflykter med klassen!




- Ellen fyllde 19 och vi hade en överraskningsfest för henne. Väldigt rolig kväll!








- Åkte på träningsläger med Pompe och så mycket som jag lärde mig där har jag aldrig lärt mig förut.




- Påsklovet kändes nästan som sommarlov och jag och Elin solade mest hela dagarna. Hela sista helgen på lovet var rolig med fest hos ange och sen fest hos pappa på valborg.


Jobb

Vakande för två timmar sedan. Har vänt på dygnet totalt vilket inte kommer bli kul i helgen då jag jobbar två dubbelpass, som betyder att jag börjar halv 8 på morgonen och slutar 9 på kvällen. Har dock några timmars ledigt på dagen men ändå. Det där med att gå upp tidigt har jag aldrig riktigt förstått. Jobbar tre kvällar i rad nu vilket jag tycker är MYCKET bättre.

För övrigt äter jag massa ipren för att slippa mitt knäont. Har nämligen en inflammation i knät så det gör fruktansvärt ont så fort jag gått ett tag eller på något sätt ansträngt det lite för mycket. Inte kul. Speciellt inte när jag har 9 arbetspass framför mig den närmaste veckan. Läkaren tyckte jag skulle börja gymma för att stärka upp lårmuskeln men när ska jag ha tid att gå till gymmet liksom? Och framförallt, hur ska jag VÅGA gå dit? Nej nått gym blir det inte! Får försöka lösa det på något annat sätt. Tanken är i alla fall att jag ska äta ipren för att slippa smärtan och sen träna upp det och se om det blir bättre. Blir det inte bättre vet jag inte om det blir operation eller hur det blir. Får se!

Nu ska jag göra mig iordning och åka till jobbet.. Har jag inte sagt förut att jag saknar skolan så säger jag det nu!




Årsresumé mars

Mars 2011

- Bästaste Elin flyttade in hos oss och mitt rum såg numera ut såhär :)

img_0025 (MMS)




- Startade årets första och enda tävling. Red en LD och en LC i avd. B med Pompe i Fagersta. Var felfri i LD:n och stoppade ut oss i LC:n. 






- Tog farväl av min bästa vän. Min älskade Pearl fick tarmvred och vi fick ta bort honom akut. Det värsta jag någonsin har gjort! Var inte i skolan på flera dagar och inte i stallet på säkert en vecka. Grät vart jag än var och mådde riktigt dåligt under en tid. 






- Trots att det var mars så var det ändå 100 ggr mer snö än vad det är ute nu. Jag och Elin åkte madrass på åkrarna vid stallet. 

img_0172 (MMS)


Årsresumé februari

Februari 2011

- Festade i princip varje helg. Hade fest hos Ellen, utan Ellen. Åkte ner till Frida i Västerås och festade. Tröttnade därefter på allt som hette fest.

- Försökte hitta motivation till att rida, men fann tyvärr ingen. Det var kallt och jag fick inte längre rida ponny. Såg ingen riktig anledning att rida så seriöst, tyvärr.



- Fick en kväll för mig att färhga håret brunt, lite spontant sådär. Åkte ner till Ica och köpte hårfärg och sedan dess har varit brunett.



- Hade en pissigt dålig alla hjärtans dag. Tyckte att hela dagen var överskattad och åkte och solade men Tove medan alla andra firade med fina middagar.

- Världens bästa Pearl kom hem <3 Jag började nu se en ljusning i ridningen igen! Planen var nu att sälja Pompe och ha kvar Pearl.

img_6091 (MMS)

- Åkte till Göteborg en vecka. Tillbringade en hel del tid i Scandinavium på horseshowen och som vanligt var den helt fantastisk. Han även med en födelsedagsfest mellan föreställningarna. En födelsedagsfest där jag inte kände någon annan än Tove, men vi hade huuur kul som helst! 




INSTAGRAM

nathalielindstrom, följ mig!!









Årsresumé januari

Från och med nu och i 12 dagar framöver kommer en liten årsresumé upp här på bloggen, månad för månad.

Januari 2011


- Skolan började igen och vi gick nu SISTA terminen. Slet som ett djur med vårt projektarbete, vilket också gav resultat!

img_3110 (MMS)

img_3112 (MMS)


- Fick för mig att börja träna och gick "långa" promenader med Pompe.

img_3068 (MMS)

Nyårstestet


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja

2. Höll du några av dina nyårslöften? minns inte om jag hade något

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej

4. Dog någon som stod dig nära?
ja tyvärr

5. Vilka länder besökte du? sverige

6. Är det något med år 2011 som du vill ha år 2012? en häst skulle vara kul

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 7/3, 17/6 och 24/7 <3

8. Vad var din största framgång 2011? hade nog inga framgångar

9. Största misstaget? att sluta skolan..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? knät

11. Bästa köpet? vet inte..

12. Vad spenderade du mest pengar på? måste nog varit bil och bensin

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? många saker :)

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? måånga!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte

18. Hur tillbringade du julen? hos pappa med släkten

19. Blev du kär i år? absolut!

20. Favoritprogram på TV?
har inget favortprogram

21. Bästa boken du läste i år? tror inte jag läst någon bok i år faktiskt

22. Största musikaliska upptäckten?
vet inte

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar typ

25. Något du önskade dig men inte fick? tror inte de

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? vaknade upp bredvid bästa. sen kom släkten och några vänner och hälsade på.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? finns det säkert alltid

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? ingen aning

29. Vad fick dig att må bra? mina vänner, min familj och min älsking <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen

31. Vem saknade du? Pompe!

32. Den bästa nya människan du träffade? träffat många nya människor :)



RSS 2.0