Skadad, hjälplös och värdelös

Bloggar numera med en skadad hand. Jag gjorde nämligen en vurpa i hagen för fem veckor sedan. Mitt knä hoppade ur led (iof inget konstigt med det, det händer lite då och då) och jag tog emot mig med vänsterhanden. Trodde att det bara var en stukning men efter några veckor och några läkarbesök visade det sig att ett ledband var av i tummen. Så nu är jag opererad och har ett klumpigt och fult gips. Känner mig så hjälplös och värdelös när jag inte kan göra allt jag vill göra. 
 
Ridningen och Pompe har fått lida mest men jag har fått så mycket hjälp av alla snälla människor runt mig så det har gått bra. Smärtan i handen har minskat nu under helgen och igår kunde jag till och med åka och hjälpa till på klubbens dressyrtävling. Pompe var även med och tävlade. Han blev inlånad till klubbens div 2 lag eftersom en häst saknades. Tova som tävlade honom hade aldrig suttit på honom tidigare men gick ändå in och gjorde en superfin ritt på 58%. Är så glad att det har släppt för honom i dressyren nu. Världens stoltaste matte var jag!
 
 
 
 

Godkväll!

Idag har jag ridit för första gången på över en vecka. Jag har sån tur att jag hittat en medryttare som hjälper mig de dagar jag har mycket att göra. Det är guld värt verkligen! Så ja, idag har jag ridit. Pompe var lite seg och det var väl även jag eftersom jag inte är helt frisk än. Ska klippa honom någon dag nu för han är så långhårig. Värsta vinterpälsen redan, stackarn!
 
Just nu sitter jag och kollar möbler på Ikea. Något jag inte heller har nämnt här är att vi ska bygga ut våran lägenhet. Vi bor just nu i en tvåa men känner att det är på gränsen till för litet. Ettan här vägg i vägg med oss har dessutom blivit ledig så då ska vi bygga ut vår lägenhet. Så då kommer vi ha fyra rum och kök + två badrum. Kommer bli toppen verkligen! Vi har däremot inte kommit överrens om vad vi ska fylla upp rummen med. Mina förslag är en walk in closet och ett gästrum. Tors förslag är en bar. Vi får se!
 
 

Sjuk

Jobbar och sliter. Fast egentligen inte. Är förkyld så jag ligger på en soffa på jobbet och vilar lite. Hatar att vara sjuk. Har inte varit ordentligt sjuk sedan i vintras. Jag har egentligen ganska bra immunförsvar och blir sällan sjuk, men när jag väl blir det så brukar det komma ordentligt. Som vanligt försöker jag vara piggare än jag egentligen är så därför jobbar jag på ändå.

Har massa saker att göra i helgen så då har jag planerat att vara frisk igen. Vad tror ni, kan man bestämma sånt?


RSS 2.0