JULDAG

Idag är det juldagen och jag har varit hos mormor och mormar och ätit ännu ett julbord :) Fick även ett fint halsband med örhängen till och ett presentkort av mamma och Magnus. Nu såhär lite senare på dagen taggas det såklart för fest! Tänker dock inte gå in på nått tråkigt hotell detta år utan litar på att Tove och Alexandra har hittat på nått roligare. Så snart kommer Tove och hämtar upp mig så får vi se vad det blir utav den här kvällen!



Jul

Nu är julafton snart över. Har ätit en massa god mat, kollat på Kalle anka och öppnat julklappar. Ni vet allt sånt som man gör på julafton :) Fick massa pengar en hårtork och lite mer. Ska fortsätta kolla på tv nu och sen spela spel med familjen. Imorgon åker jag till mormor och morfar firar jul där innan det taggas för fest senare på kvällen :) ha en fortsatt god jul allihopa!


Snart julafton!

Sitter och kollar på Bingolottos uppesittarkväll och inväntar morgondagen. Om mindre än en timme är det julafton. Kommer tillbringa den i Vikmanshyttan med pappas familj, farmor och farfar och några till. Blir nog trevligt :) Idag har jag slagit in de sista julklapparna så nu är allt klart. Fick en julklapp av Tor också eftersom han åkte hem idag och vi inte kommer ses över julen. Världens finaste klocka fick jag :) Han är bara bäst min älskling <3 Saknar honom redan! 

Nu ska jag fortsätta kolla på TV och sen blir det nog att gå och lägga sig tidigt så man är pigg imorgon :) Ha en god jul allihopa om vi inte hörs innan! 


Ledig dag

Fick en ledig dag idag och har hittills hunnit med att skjutsa Tor till skolan, ätit och fikat. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för lite julklappsshoppning. Så efter idag har jag förhoppningsvis alla julklappar klara! Imorgon blir det hemfärd till Hedemora och utgång på Halvan. Förra året när jag och Alexandra var ute onsdan innan jul drack vi gamalt vin och kom hem från efterfesten tidigt på morgonen. Vi får se hur det blir iår :)



Kom på en lite galen sak idag. Det är nämligen mer än ett halvår sen vi tog studenten!! Tänk vad tiden går fort. Och Ellen har varit borta hur länge som helst. Galet!


Fin dag

Mina klänningar har kommit och jag är glad :D Har däremot inte sett dom än då de kom hem till Hedemora. Är också glad för att jag fick jobba lite idag. Blev utring imorse så det var braaa! Får se om jag blir utringd imorgon också, annars ska jag åka och handla de sista julklapparna :) Nu ska jag fortsätta mysa framför tv:n med älskling 




Ridsport på TV

Missa inte världscuphoppningen från London nu kl 16 på svt1!! Visas även på SVT Play.



Dessa söndagar

Tog en lååång sovmorgon idag och har inte klivit upp ur sängen än. Har inte orkar laga någon mat heller utan har istället chipspåsen här bredvid mig. Jag är inte bakis, jag har bara ingen ork att göra något. Söndagar är bra onödiga ibland. Man vet att helgen snart är över och går bara och väntar på att en ny vecka ska börja. Håller ni med? Värst var det när man gick i skolan och oftast hade sparat allt plugg till söndagskvällen. Oftast kunde man inte somna heller för att man sovit alldeles för mycket under helgen. Känner ni igen er? 

Annat var det när jag fortfarande tävlade. Då såg man istället fram emot söndagarna :)


Filmer

Har lite tråkigt nu såhär mitt i natten så jag kollade igenom lite filmer jag hade på vimeo.com. Hittade då dessa och jag kan ju inte annat än erkänna att jag saknar det så himla mycket! 



Jag och Bobby (Lidens Cap Bobellie), en 6-årig D-ponny jag hade ca ett halvår. Lämnade bort han för nästan exakt ett år sedan. 


Bobby igen!


Min bästaste Tess! Här vinner vi en LB i Storbyn. Vann även LC:n före och tog ytterligare en placering under helgen vilket gjorde att vi även vann stora meetingpriset. 


Tess igen! Här tar vi första "hoppet" efter senskadan hon fick. 


Jag och Pompe i våras. Sista gången jag hoppade honom hemma innan vi lämnade bort han. 


Pompe i sommras när jag tog hand om han en vecka. 


Tomten jag vill ha en riktig jul

Fick min första sovmorgon på några dagar idag. Verkar inte få något jobb i helgen heller som det ser ut nu. Passar istället på att kurera mig då jag börjar bli sjuk. Vaknade imorse med huvudvärk och halsont. Mitt knä har inte gett sig heller så även där gör det också ont. Ska försöka ta mig till Coop i alla fall och köpa lite chips snart. Det är dock snöstorm ute så jag kommer inte bli nå friskare av det. Men jag klagar inte, det får gärna snöa hur mycket som helst om ni frågar mig. För om en vecka är det julafton och jag tänker då ha en vit jul!

Jag har haft besök av bästa mamma idag också. Vi har varit på Ikea och massa andra affärer och köpt julklappar. Har inte så många kvar nu och det är såå skönt. Hade lite smått panik över det där innan, men nu är det nästan klart :)


Beställt!

Klickade hem två klänningar från nelly.com nu ikväll. En till jul och en till nyår. Passar dom inte kommer jag börja gråta!



Nathalie hissssssar

Hiss och diss. Alla vet hur det funkar!


Jag hissar alltså:

- GPS i mobilen. Klarar mig inte utan den på jobbet!

- Tomten är far till alla barnen. Hur BRA är inte den filmen? Bästa svenska filmen tror jag :)

- Nelly.com. Så sjukt fina klänningar och gratis frakt!


Och jag fetdissar:

- Vädret! Var är snön???????? Det bara regnar här..

- Mitt onda knä som aldrig blir bra och som gör att jag knappt kan gå.

- Väckarklockan! Finns det något värre?

Jag just nu! Ska snart tvinga mig upp ur sängen och göra nått vettigt av denna fredagkväll. Typ göra mig iordning och dra ner på stan.

Snaaart jul

Ligger ensam i sängen och kollar på tv. Ska åka ner på stan om en timme och hämta min finaste som är och lussar. Själv har jag fördröjt tiden med att sova två timmar. Jobbade idag, jobbar imorgon och jobbar på fredag. Det kanske blir det sista jobbet innan jul, för jag har kommit på att det är julafton om en och en halv vecka!

Visst är han fin min älskling :)


Kaos

Lyssnar på julmusik och hör hur det regnar ute. Trist! Har dock hört att det snöar för fullt hemma vilket gör att jag kanske inte kommer kunna ta bilen hem. Det är klass 2 varning och då ska man tydligen inte ta bilen. Tågen är jag tveksam om de kommer att komma fram i tid. Jag har dessutom för mycket att göra idag för att vänta på försenade tåg. Förutom att försöka ta mig hem ska jag även hinna med att klippa Pompe, se på Idolfinalen, baka pepparkakor och planera för eventuell utgång. Fast det kanske inte är så många som ska ut idag? Jag vet inte, vi får se!


RSS 2.0