Ikea

Idag har jag spenderat hela dagen i Västerås på Ikea med mamma. Vi köpte de sista grejerna till lägenheten så snart är det dags att flytta in. Det är bara bänkskivan som vi köpte idag och lite annat som ska upp. Jag köpte även en sänggavel till min säng som jag velat ha länge och även lite andra saker. Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt och städa mitt rum och om jag hinner ska jag även rensa min garderob. Slänger in en bild på dagens lunchbuffé, godaste jag ätit!


Måndag

Ny vecka och en massa saker som ska göras. Idag börjar jag jobba kl 4 och innan det hade jag tänkt att rensa så mycket som möjligt av alla grejer jag har här hemma. Hela stallskåpet ska rensas då jag varken kommer behöva eller ha plats för en hel garderob med hästkläder när jag flyttar. Sen ska jag rensa ur HELA förrådet på mina saker. Skojar inte om jag säger att det är närmare 30 kartonger + alla hästgrejer. Flytten börjar närma sig och pappa tror att vi kan flytta in redan i veckan. Längtar!

Nu ska jag äta lunch. Har en halv pizza kvar från igår som jag sett fram emot att äta hela morgonen. 

Ofrivillig sovmorgon

Vaknade nyss i ren panik över att ha försovit mig. Gick upp redan halv 7 imorse och gjorde mig ordning och inväntade jobb men fick inget. Passade då på att fixa lite viktiga grejer på datorn och sen skulle jag "bara" lägga mig och vila en stund till. Det hela slutade med att jag somnade och vaknade inte förrän nu. Hatar att sova bort hela dagarna! Vad händer idag då?


iPad

 
Bloggar från pappas iPad och blir riktigt sugen att köpa en egen. Jag och Tor ska sova här inatt och imorgonbitti åker vi till Borlänge och handlar de sista grejerna till lägenheten. Golv, bänkskivor och sånt. Ikväll har vi ätit tacos och druckit lite vin och bara myst. Lillasyster har nyss somnat här i soffan mellan mig och Tor. Jag ska nog också gå och sova snart. Har blivit så sjukt trött på kvällarna nu för tiden. 
 
 

Dressyrtävling

Har tillbringat förmiddagen ute i Hamre på dressyrtävling. Trots att jag egentligen inte alls gillar dressyr så är det såklart kul att se dom man känner. Till en början vill jag bara berätta hur stolt jag är över Pompe. Han och Alice gjorde en mycket fin runda och hamnade på mellan 55 och 56%. Hon har gjort ett så otroligt fint jobb med honom! När Pompe åkte ifrån oss för ett och ett halvt år sedan fanns det liksom inte en chans att han skulle kunna gå såhär bra i ett dressyrprogram. När jag var hos Jennie igår (som har tränat mig och Pompe sedan Pompe var 5 år) så satt vi och pratade lite om Pompe och hur han var när jag fick honom. Hur jag inte kunde styra honom på vår första hoppträning. Hur jag inte alls kunde fatta höger galopp och så fort jag fick honom i galopp så bara rusade han framåt. Ja det är stor skillnad på Pompe nu. Och när vi satt där och pratade slog tanken mig att jag till jul har haft honom i 6 år. Tiden går fort när man har kul.

Träffade även på min vän Elin som också gjorde en mycket fin ritt och kom 3a, grattis! Ska träffa Elin nu i eftermiddag också innan jag åker till pappa och sover över där. Så ser min dag ut. Nu ska jag göra mig ordning medan ni kommenterar vad ni vill läsa om!
 
Första bilden på Pompe hemma hos oss. Datumet stämmer ej. Ska vara 26/12-2006. 

6e oktober 2012

Nu, idag, var första gången på veckor jag faktiskt orkat starta datorn bara för att jag kände att jag ville blogga. Mycket har hänt sen sist jag skrev men det är också mycket som inte har hänt. Sillan är såld och har flyttat till Luleå. Riktigt tråkigt och jag saknar henne, men hon kommer få det bra! Idag har jag plockat hem alla grejer från stallet och packat ihop allt i säckar och kartonger än en gång. Åkte ut och hälsade på Jennie och lämnade lite överbliven hästmat osv till henne. Hälsade även på Kotten som jag inte sett på säkert ett år. Imorgon ska jag hälsa på en annan söt ponny, dvs min Pompe. Han ska dressyrtävla här i Hedemora så jag ska självklart passa på att kolla nu när jag är ledig och allt. På tal om jobb så har jag inte jobbat på snart en vecka och jag är så rastlös. Vi har däremot hållt på en del i lägenheten den här veckan och nu dröjer det inte många veckor innan vi kan flytta in. Längtar! 

Ska snart försöka sova, vilket inte blir det lättaste. Tor har nämligen åkt med pappa upp till husbåten och blir där tills imorgon så jag får sova ensam inatt. Första natten jag sover ensam på fyra månader. Fyra månader liksom. Ska njuta av att få välja tv kanaler helt själv. Puss och godnatt.

Jag och Kotten i Heby för ganska många år sen

RSS 2.0