Drömmar

Jag och min förkylning är vakna tidigt även idag. Eftersom jag inte verkar få nått jobb så ska jag snart gå och sova en timme till. Följer med Tove till Borlänge under förmiddagen sen. Jag drömde förresten en sjukt verklig dröm inatt. Jag och Sillan var iväg på hoppträning och det var så fantastiskt! Saknar henne väldigt mycket, och nu ännu mer. Lilla tjejen! Men jag tror att det finns en mening med allt som händer och sker och även i detta fall. Det är tråkigt att allt som man planerat och sett fram emot bara faller ihop, men det var nog ödet. Hon har det bra nu och det är så man får se det!

Hittade en bild från vår sista ridtur. Pompe var på träning i stallet då så dom fick hälsa på varandra. Sillan såg jättesur ut medan Pompe som vanligt är nyfiken. Mina hjärtan ❤


Sjukling

Godmorgon! Vaknade för en timme sen och hade jätteont i halsen. Gick upp och rotade fram en nässpray och kan nu inte somna om. Sitter i soffan och dricker te. Ganska så mysigt om man bortser från det onda. Jag brukar sällan bli sjuk men när jag väl blir det så blir jag det ordentligt. Så jag vet vad jag har att vänta mig. Ska försöka sova snart, om jag kan. Medan jag tycker synd om mig själv så får ni gärna kommentera om det är nått speciellt ni vill att jag ska blogga om.


Allting jag skriver det blir ändå för kort, och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Är hemma i Hedemora och hälsar på och lånar internet. Det känns konstigt att detta inte är mitt hem längre, att jag inte längre har mitt gamla rum kvar osv. Jag har liksom bott i det här huset i 8 år. Snart ska jag åka till Borlänge en sväng och sen åker jag hem till mitt igen. Jag och Tor trivs väldigt bra i nya lägenheten och vi börjar sakta men säkert få ordning på alla grejer. I helgen ska vi åka bort och jag kommer att vara ledig hela helgen. Räknade ut att jag varit ledig EN hel helg på 9 veckor. Ska bli ganska så skönt!

Nu måste jag åka. Hej!

RSS 2.0