Halloweenfest var det!

Min första sovmorgon och jag vaknade halv 8 och hade svårt att somna om (Y) Antar att jag börjar vänja mig vid att gå upp runt 6 på morgonen. Jobbet rullar på och jag är nu ledig över helgen. Ska börja göra iordning mig och packa lite inför färd mot Dalarna lite senare. Ikväll ska vi först på middag hemma hos Frida innan vi åker vidare mot halloweenfesten i Vikmanhyttan. Förra året blev det inte riktigt som planerat men det här året kommer jag minnas mer, jag lovar! Har precis fått ihop allt till min utklädnad också. Den blir rätt enkel och kanske lite tråkig, men det är så det blir när man alltid är ute i sista sekund!

Förra året. Fler bilder hann vi inte riktigt med..




SKYPE


Skypar med bästa vännen från USA! :D Saknar dig så sjuukt mycket!! ♥


Jag har inte glömt bort er, jag har bara inte tid

Är förvånad över att ni fortfarande orkar besöka denna övergiva och tråkiga blogg. Jag har börjat jobba och skyller den dåliga uppdateringen på det. I förrgår jobbade jag från halv 8 på morgonen till 10 på kvällen så ni kan ju räkna ut hur mycket tid jag har över ;) Härligt med ett jobb i alla fall så jag ska inte klaga :) Resterande vecka ser ut som följande:

torsdag: jobb
fredag: jobb
lördag: hem till Hedemora, middag, och ev. någon av halloweenfesterna
söndag: bara ta det luuugnt

Trots min lediga dag idag gick jag upp vid 7 för att tvätta. Har även hunnit städa lite och handlat. Resten av dagen tänker jag däremot inte gör någonting förutom att möjligtvis gå till skafferiet och hämta en chipspåse. Sen ska jag fortsätta kolla på Andra Avenyn i väntan på att Tor ska komma hem från hockeyn ikväll :)

Bläddrade tillbaka i mina mobilbilder och hittade lite roliga bilder från i vintras:D

Badhuset

Ställde koclan och gick upp tidigt imorse för att åka till badhuset och kolla när lillasyster badade. Hon var där med skolan så det blev en hel del simträning i början. Duktig som hon är så kan hon till och med simma en bit under vattnet, och hon är 5 år!! Såå duktig :)

Nu ska jag duscha, äta och packa innan jag åker och möter upp morfar för vidare färd mot Västerås.


Stallet

Jag har ridit idag! På Elins ponny Octavia. Red ut en runda i mörkret med Anna och Benny. Sååå kul att rida igen :D Saknar verkligen hästarna ibland. Sen fick jag umgås med systrarna Berggren vilket också var väldigt kul, och längesen!

Nu ska jag sova. Och mitt hår luktar fortfarande häst, Underbart! :)

Bästa vännerna Pompe och Octavia i våras

Bra dag!

Planerna håller än, allt förutom promenaden som inte riktigt blev av. Har varit hos farmor och farfar och hälsat på för en stund sen. Fikade och pratade en massa. Det var väldigt längesen jag var där nu så det var riktigt trevligt! Bästa dom <3

Nu håller jag på att laga mat, eller ja, maten står i ugnen. har kommit på att det är mycket praktiskt att laga mat i ungen då man slipper passa det så mycket. Inväntar också Berggrens så ska vi åka till stallet sen. Ska bli skönt att få känna lite hästlukt igen :)


Det här med sömn..

Ligger nerbäddad i min bäddsoffa, som kommer bli min säng för all framtid om ingen har lust att köpa en ny åt mig! Bäddsoffan är jävligt obekväm så jag blir inte här hemma många nätter kan jag ju säga! Jag kan inte sova heller för jag skapligt arg och ledsen över lite saker. Det är dessutom första gången på några veckor som jag sover ensam och jag gillar det inte alls. Skulle helst av allt vilja krama om min älsklng nu men han är för långt bort :(

Tror jag tar och kollar på ett avsnitt av Andra Avenyn istället och hoppas att jag blir på någorlunda bättre humör. Godnatt!


Planer

Tog tåget hem till Hedemora vid halv 11 imorse. Har sedan dess hunnit tagit en promenad med mamma och Nelly, (en hund vi var hundvakt till). Jag har även hunnit med att handla och fika lite med mamma. Efter det tog jag subarun och åkte vidare till Vikmanshyttan och hälsade på pappa. Han och Matilda höll på att plocka iordning i källaren så att Matilda skulle få ett eget garage till sin cross och fyrhjuling. Blev kvar där och åt och pratade lite. Följde med pappa upp till affären också och spelade på sånt där tips. Man skulle sätta 1, X eller 2 på hockeymatcher och jag kan absolut iiingenting om hockey! Pappa gjorde i alla fall en rad till mig men tyvärr så vann jag inget, men kul var det!

Imorgon ska jag ut och gå med mamma på förmiddagen (och ja det är sant, jag skiver inte bara så för att försöka låta duktig ;)) sen funderar jag på att åka ut och hälsa på farmor och farfar en sväng. Ska bara ringa och höra först om dom är hemma! På eftermiddagen/kvällen är det hästplaner som gäller! Mycket trevligt! :)


Var förresten uppe i stallet för några dagar sen och plockade ner Pompes alla plaketter och hans namnskylt från boxen. De har suttit kvar, trots att Pompe flyttade för 5 månader sen och en ny häst har flyttat in i hans box.


Tiiiisdaaag

Är vaken, har tagit mig en dusch, fixat iordning mig och ätit frukost. Om ett tag ska jag ta bussen ner på stan och fixa lite saker. Vad det är får ni veta sen OM det gick bra ;) Funderar på att gå därifrån sen när det ändå är så fint väder ute. Ja, så är det när man inte har en fungerande bil, då är det buss eller att gå som gäller! Tråkigt men sant.

Nu ska jag platta håret och sen dra mig mot bussen. Vi kanske hörs senare.

måndag

Efter en jobbig morgon med tidig uppstigning och trasig bil har jag nu piggnat till och gjort mig iordning. Bilen gick sönder på väg ner till Västerås imorse och nu är mamma, mormor och morfar på väg hit för att köra den på en verkstad. Efter det blir det en sväng på Ikea med dom. Kan nog bli en bra dag ändå, efter denna hemska morgon.

Igår var jag och Tor hemma hos Jennifer och Jocke och åt god mat och kollade på tv. Mycket trevligt och något som måste göras om! Tack för en väldigt trevlig kväll! :)

Träningar

Kom hem till Hedemora idag och på hemvägen så stannade vi till i Avesta och kollade på träningarna för Ulle. Pompe var med så jag fick pussa lite på honom före träningen. Alice kömpade på jättebra med honom och jag vet ju hur svår Pompe är när det är jobbiga övningar, med de fixade det super tycker jag!

Men guuud vad jag saknar att rida! Jag vill också träna, tävla och vara i stallet. Så jag åker dit imorgon också och kollar på banhoppningen. Mamma ska ändå skjutsa dit en ponny så då kan jag lika gärna hänga med som sällskap :)

4

coca cola, cheeseburgare, fotboll och idol

Ja det var tydligen fotboll på tvn ikväll, inte hockey som jag trodde tidigare. Själv föredrar jag mobilen och datorn före en sport som jag inte är insatt i överhuvudtaget. Jag förstår inte riktigt vitsen med att springa runt och jaga en boll i 90 minuter ;) Har även varit väldigt onyttig och tryckt i mig två cheeseburgare och en massa coca cola.

Just nu sitter jag i min ensamhet och kollar på idol. Tor och hans kompisar drog vidare på fest och sen krogen. Själv föredrar jag en lugn kväll framför tvn med min coca cola. För det är nämligen läsk jag tänker hålla mig till ett bra tag framöver nu!


Dag 11 – Mina syskon

Har bara en syster, men hon är världens bästa så det räcker! <3


Fredag

Klockan är halv 12 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Vaknade bara för en liten stund sen men hade kunnat somna om och sova hela dagen känns det som. Ska gå upp och duscha och försöka fixa nån mat innan Tor kommer hem från skolan om några timmar.

Ikväll är det tydligen hockey som gäller då Sverige spelar. Jag är ingen jätte fan av hockey och gillar mest när de tacklas och slåss, men de kan kanske bli kul ändå. Planer för helgen har jag inte orkat tänka på än. Kanske åker hem nått imorgon eller på söndag, vi får se. Det blir i alla fall en väääldigt lugn helg för min del!

Det blir en bild på min saknade Pearl, bara för att det är exakt 7 månader sen nu..


Mina fina

Kollade igenom bilder på södras hemsida och hittade två bilder på två saknade vänner ♥


Dag 10 - 10 st. sanningar

1. Jag är väldigt blyg, speciellt för nya människor.
2. Jag har haft världens sämsta självförtroende, men det börjar bli bättre.
3. Jag är en enormt dålig förlorare.
4. Jag sätter alltid jättemycket press på mig själv och vill att allt jag gör ska vara perfekt.
5. Jag är sällan nöjd med något jag gör.
6. Jag säger oftast alltid vad jag tycker.
7. Jag saknar skolan sjuuuukt mycket och funderar på att börja plugga igen.
8. Jag tycker hösten är deprimerande och vill att det ska bli sommar igen.
9. Jag är väldigt envis och ger mig sällan.
10. Jag är beroende av min mobil och lämnar den inte en sekund.

 


Grattis!

Idag fyller min älskling år! Stort grattis till honom <3 Älskar dig mest!


En arg Nathalie

Shit! Fattar inte hur folk kan ha mage att göra vissa saker. De man tror man kan lita på mest kan tydligen svika en när man som minst anar. Det är sjukt hur folk kan bete sig alltså! Jag brukar kunna stå ut med rätt mycket men det här var fan droppen! det här var din absolut sista chans och nu får du stå för konsekvenserna! Jag har andra vänner men de är jag tveksam om du kommer ha snart!

RSS 2.0