Helgen

Har haft en ledig helg och det har varit så skönt! När jag slutade kl 2 i torsdags så åkte jag i princip raka spåret upp till båten. Vi var där tills i fredags eftermiddag och fiskade, grillade, solade och hade det skönt! I fredagskväll åkte vi upp till midnattstravet och var där hela kvällen. La en V65 rad och vann lite pengar också så det var trevligt! Ångrar lite att jag slutade på travskolan en gång i tiden. Hade varit så häftigt att kunna köra. Igår var vi iväg på fler festligheter, vilket innebär en seg dag idag. Men det var det värt! Ska ladda upp lite bilder från helgen när jag hittar någon ork till det.

Sitter just nu och kollar på livesändningarna från OS. Dressyrdelen i fälttävlan pågår nu och sveriges lag ligger hittills 3a!  Jag längtar dock med till terrängdelen och hoppningen. Ska sitta bänkad framför TVn och datorn hela OS.
 

1 år med världens bästa

Jag älskar dig mest av allt! ❤


Måndag

Har tagit en ridtur på Sillan på förmiddagen och jobbat i kväll. Min sovmorgon blev inte som planerad då jag vaknade alldeles för tidigt för att orka vara tillräckligt pigg hela dagen. En kopp kaffe löste dock problemet och nu är jag pigg som bara den. Nu ska jag se på Wallander och försöka somna i tid för imorgonbitti är det jobb som gäller igen.


Godnatt

Tänker gå och sova nu och sen ta en ordentlig sovmorgon imorgon. Har till och med dragit ner rullgardinerna (vilket jag aldrig gör annars) så nu slipper jag vakna av att det blir ljust ute. Skönt! Godnatt på er!! 💜


Stallet

Det enda vettiga jag gjort på hela dagen är att jag har varit i stallet. Så skönt med en hel dag utan måsten, speciellt nu efter några jäktiga dagar. Sillan kom springandes till mig i hagen. Sen när jag kom med skottkärran och skulle fylla på vatten så stod hon precis mitt i vägen hela tiden. Hon stod nästan i skottkärran, helt obrydd. Söta häst!

Uppskattade verkligen denna smarta uppfinning när jag skulle fylla två stora baljor idag. Så enkelt, istället för att gå fram och tillbaka med hinkar. Till och med mycket lättare än att koppla på vattenslangar och grejer. Världens bästa lösning på alla hästmänniskors stora problem.


Skön söndag

Har haft fullt upp denna helg och det är inte förrän nu som jag kan slappna av ordentligt. I fredags jobbade jag till 4 och sen åkte jag raka spåret ut till stallet för att hovslagaren skulle komma. Efter det stod det handling på schemat och till sist hem och göra sig i ordning för att träffa Alexandra. En tidig kväll blev det som sagt och tur var det då jag blev utring på jobb igår morse. Jobbade HELA dagen igår. Gött som bara den! Skulle lätt kunna göra fler sånna pass.

Just nu sitter jag och äter frukost (bestående av glass) i min ensamhet. Mamma jobbar, Magnus är bortrest och Tor ligger fortfarande och sover. Han har varit på festival i Rättvik inatt och kom hem och väckte mig halv 6 imorse. Ska snart gå upp och väcka honom.


Sömnig fredagskväll

Är tröttare än tröttast! Tänker gå och sova nu och hoppas att jag kommer vara pigg imorgon när jag vaknar. Denna fredagskväll har varit väldigt lugn. Har fått finbesök av Alexandra som jag saknat så mycket! Men nu ska jag som sagt gå och sova. Hade velat vara i Folkärna och kolla på tävling imorgonbitti men det har jag varken tid eller ork med. Godnatt på er!


Regn, åska och hagel

Det har varit hyfsat bra väder hela dagen bara för att jag har jobbat. När jag kom hem så började det regna och nyss har det till och med åskat och haglat. Detta väder är inte okej nånstans och jag är så otroligt trött på denna svenska sommar! Nu tänker vi däremot trotsa vädret och äta glass från Lappens.


Skype

Har varit på sjukt dåligt humör men nu mår jag bättre tack vare mina fina vänner. Snart ses vi!


Sovmorgon

Klockan är snart ett och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Har gjort alla morgonrutiner på mobilen, dvs kolla Facebook, Instagram, Wordfeud, vädret samt läst alla bloggar jag följer. Har dessutom ätit en lång frukost på sängen och myst när regnet har vräkt ner utanför fönstret. Då har man faktiskt all rätt att ta en lång sovmorgon! Nu ska jag göra mig i ordning och åka till stallet. Jennie ska komma och hälsa på kl 2 så det är bäst att Sillan är ren och fin till dess. Ska försöka få med mig Tor också!




Gamla filmer och tårar

Har suttit och kollat på gamla filmer på filmkameran hela kvällen. Filmer från tävlingar och träningar med både Pompe, Tess och Silver. Visst får man en och annan tår i ögat måste jag erkänna. En tävling jag inte kan få nog av att titta på är den från Rättvik 2008 där jag vann både klasserna med Tess och kom tvåa i båda med Pompe. Tänk så bra man hade det. Två helt fantastiska ponnyer som levererade bra resultat i stort sätt hela tiden. Nu såhär 4 år efter kan jag bara se tillbaka på vilken tur jag hade. Mamma och pappa skjutsade runt mig på tävlingar var och varannan helg. Betalade tävlingar och träningar för tusentals kronor. Jag är så tacksam över all hjälp jag fått och jag tror man uppskattar det ännu mer nu när man har blivit "vuxen" och inte längre har allt det där. Ponnytiden är helt fantastisk, ta vara på den så länge ni kan. 





Gå mot rött

 

Storstädning

Trots min långa sovmorgon har jag hunnit med en hel del idag. Gick upp vid lunchtid ungefär och åt frukost osv. Efter det städade och dammsög jag hela nedervåningen + mitt rum och bäddade rent i sängen och dammade. Sen har vi även klippt och trimmat gräset innan vi tog en paus och la oss och solade. Men det där med gräsklippningen alltså, det var inte alls så enkelt som jag trodde. Glömde dessutom att sätta på uppsamlaren så det blev fult också men det bryr jag mig inte om. Nu ska jag fortsätta att njuta av solen och min lediga dag.


Godmorgon

Har varit vaken en timme och hoppades på att jag skulle få jobb men det verkar inte som att jag får något. Tänkte gå och vila en stund innan jag åker till stallet. Egentligen skulle jag ha åkt nu, för vet ni? Solen skiner!

Glömde förresten en grej på min fetdisslista igår - Bittra människor!


Kvällen

Söndagskvällen har spenderats hos kusin Jennifer. Vi har grillat och haft det gött trots regnet. Var förbi pappa en snabbis och fyllde på bromvätska i bilen också innan vi åkte hemåt. Mycket trevlig kväll!! Somnade för en stund sen men vaknade igen och tänkte passa på att se på sändningarna från Falsterbo. Men än en gång, varför dessa oerhört dumma sändningstider? Funkar ju inte alls för folk som ska upp och jobba.


Snart:

Ridsport på Eurosport!


Lördagskväll och regn

Min frånvaro på bloggen har tydligen upprört mina få läsare. Men jag har helt enkelt fullt upp. Efter jobbet i fredags åkte jag upp till båten och stannade där tills igår kväll. Mitt i skogen och utan mottagning på telen - så skönt!! Behöver verkligen komma bort sådär ibland. Kom hem vid halv 10-tiden igår kväll och då tog jag en dusch och gjorde mig klar för en kväll på Halvan, fast jag egentligen inte orkade. Det var hur mycket folk som helst och det spöregnade ute och alla stod i princip uppe på varandra för att få plats under tak. När vi sen skulle gå hem regnade det ännu mer. Bjuder på en bild hur jag såg ut när jag kom hem. Helt sjukt! När ska det sluta regna??


Min helg

Sammanfattar helgen på båten i massa bilder!

 

 

 

 





Fetdisslista

  • Folk som lägger upp 40 bilder I RAD på Instagram. Att alla dessa bilder dessutom är helt ointressanta gör det hela ännu mer störande.
  • Folk på Instagram som skriver att dom varit den första som gillat en bild eller den första som kommenterat. Om man blir den första som kommenterar, varför inte skriva något vettigt?
  • "Förståsigpåare" Dom som tror att dom kan allt och som ska lägga sig i saker dom inte har med att göra. Det mest störande är att dom egentligen inte vet ett skit.
  • Vädret! Behöver jag säga mer?
  • Stora folkmassor och långa köer.
  • Åska. Jag har blivit mer rädd för åska än vad jag någonsin har varit förut.
  • Leriga hagar
  • Kassa sändningstider. I kväll visas ridsporten 00.00 men cykel kan dom sända i ÅTTA timmar från förmiddagen till kvällen. Hallå, cykling? Ge nån vettig tid till ridsporten också.
  • Vägarbete som aldrig blir klart. Varför kan inte vägarbetare jobba på helger lika som folk med andra yrken gör? Ju fortare vägarna blir klara destor bättre, eller?!

RSS 2.0