Apr. 23, 2013

Jag är trött dom bara den. Inte ens tre koppar kaffe kunde få mig pigg och glad. Har en timme över att vila lite på soffan innan det är dags att bege sig till stallet. Pompe har trampat sig/blivit trampad i hagen för ett par dagar sedan så han har vilat sen dess. Han får en vilodag idag också så får vi se hur det ser ut imorgon. Det var ett ganska stort och fult balltramp som säkerligen kommer ta tid att läka. Han är däremot inte halt.

Annars så passerar dagarna alldeles för snabbt och jag hinner ingenting! Ska däremot vara ledig i helgen och jag ser fram emot det sååå mycket och då ska jag ta igen allt jag i vanliga fall inte hinner.


Finfina dagar!

Cyklat, gått på promenad, sprungit till stallet och ridit. Nu ska jag börja träna på riktigt! Känner mig så motiverad nu. Pompe går bättre än någonsin och jag är så glad. Jobbet flyter på bra och jag ska jobba hela helgen förutom de timmarna jag ska spendera i stallet och på hopptäning. På lördag och söndag är det nämligen tvådagars hoppträning som gäller. Har bestämt att om det går bra på träningen i helgen så provar vi en pay´n jump nästa vecka. Ska bli så spännade att se hur det går!
 
Världens bästa mamma har varit här idag också. Hon har hjälp mig att skruva upp lite hyllor och en lampa. Så nu har vi fått det ännu finare här i lägenheten. Är så nöjd! Nu är det bara lite små saker kvar innan vi har fått allt precis som vi vill ha det. När dagarna rullar på så här fint känns livet för en gångs skull ganska enkelt!
 
 

Tänkte på det här med att börja blogga igen.

Det har hänt så mycket sen sist. Vet inte vart jag ska börja! Jag har blivit med häst igen. Den här gången är det min älskade Pompe som har flyttat hem. Han ska få stanna hos oss nu och bor hemma hos pappa. Det betyder att jag har ca 10 minuters gångavstånd till stallet bara. Jättebra! Har ridit honom i några veckor nu och han är verkligen en helt annan häst än den jag lämnade bort för två år sedan. Alice har gjort ett fantastiskt jobb med honom och han är så fin! 

Annars rullar livet på som vanligt. Jag har jobbat ganska mycket nu i mars och min kropp känner av det. Nu i april har jag bestämt mig för att ta det lite lugnt. Har jobbat mer än heltid vissa veckor och det mår varken jag eller någon annan bra utav. Har insett det nu. Ska istället passa på att njuta av våren och bara göra saker jag själv vill. 
 
Står även inför beslutet om jag ska söka högskola till våren eller inte. Har suttit och kollat runt lite nu under förmiddagen men jag vet inte om det är så mycket som lockar om jag ska vara ärlig. Har en del program jag ska kolla lite nämare på. Tänkte att det kunde vara bra att söka i alla fall. Så har man något att falla tillbaka på om det skulle skita sig med jobb i höst. 


RSS 2.0