Det är inte min dag idag

Roar mig med att sitta under ett träd i parken och lyssna på musik. Alla dagar kan inte vara den bästa.

 


Från ridturen på Pompe i måndags



Underbar lördag!

Har tillbringat halva dagen med Tor och hans syster ute på Hamre RK. Vi har suttit i solen och kollat på nationella hopptävlingar för ponnyer flera timmar. Kom dit till 12 och såg på MSV B:n och MSV A:n. Kände ingen som hoppade men det var riktigt kul ändå. Blev till och med solbränd, i HALVA ansiktet (Y)

Andra halvan av dagen har vi grillat och solat på en balkong. Riktigt skönt! Nu väntar en fotbollskväll. Antar att det är min tur att offra mig lite nu när Tor har varit på hästtävling idag. Vi korkar upp en vinflaska och inväntar lite folk. Lugnet före stormen! 


Saknar tävlingarna så sjuuuukt mycket. Skulle göra vad som helst för att få tävla igen. Bilen är på Tess från Storbyn 2009. Igår var det exakt två år sedan hon togs ifrån mig. 

Foderhäst?

Har precis lagt ut en annons på Hästnet om att jag söker storhäst till sommaren. Så om det är någon här som vet någon häst som ska lånas ut så får ni gärna höra av er! :D



Planer

√  Ätit frukost
√  Skjutsat Tor till skolan
√  Diskat 

NU:
Skriva en grej på datorn
Äta
Sova
Ta bussen ner på stan
Jobba kväll


Godmorgon!

Sitter och kollar på gårdagens livesändningar från Dalahoppet. Missade tyvärr 140n igår men såg nu att man kunde se repris. Såå bra! Nu har jag något att göra denna morgon också. Kom på att det bara är några veckor kvar tills Strömsholmstävlingarna nu också. När jag bor såhär nära hade jag tänkt att åka dit i alla fall minst en dag. Vill helst se fälttävlan på onsdagen och ponnyfinalen på söndagen. Vi får se hur det blir och vad det finns tid för! Det är så himla kul nu när sommaren kommer och man kan åka runt och kolla på lite tävlingar. Älskar det!



Helgens

Ställde klockan på 9 imorse och gick upp och kollade på livesändningarna från Dalahoppet. Önskar att jag kunde varit på plats med jag fick nöja mig med datorn. Tycker det är jättekul att SVT har livesändningar från tävlingen och jag hoppas det kommer komma från fler tävlingar. Tror att det uppskattas väldigt mycket från alla hästmänniskor!

Vid lunch gick jag och Tor upp på stan för att möta upp Tove och Kalle för en lunch och glass på Lappens. MUMS! Längesedan jag åt där nu. När jag gick i skolan åt vi där minst en gång i veckan. Glassen var lika god som alltid och trots det så orkar jag aldrig äta upp. På vägen hem tog vi en runda förbi markaden som höll på att stänga. Tycker det är ganska så trevligt att gå runt och titta lite. Det är ju inte varje dag det händer något i Hedemora liksom.


Bild från Alexandras 20-års fest igår. Mycket trevlig kväll! :)


Taggar!

Släpper nu alla mina fundringar och går och sover en stund innan jag sen åker vidare på fest. Mitt humör är på topp och jag ser verkligen fram emot kvällen! :)


Vad kan man skriva?

Ibland kan jag fundera på vad jag kan skriva här på bloggen. Som alla säger: "jag skriver vad jag vill för det är min blogg och ni får tycka vad ni vill". Visst är det så! Men ibland kan jag tycka att vissa saker man skriver kan man faktiskt hålla för sig själv. Gäller både på bloggen, facebook och likande sidor. Andra saker förstår jag inte varför folk tar upp på sina bloggar över huvud taget. Söker folk uppmärksamhet och vill ha medlidande eller vad är det frågan om? Att skriva ut saker som är tydligt riktade till en speciell person på en blogg, utan att instället prata med personen själv har jag heller aldrig förstått. Ring och tala om vad du tycker, SMSA, åk och knacka på dörren och säg "jag vill prata med dig om det här" osv osv. Istället för att skriva ut det på en blogg. Tänk om personen du skriver om inte ens tar åt sig. Otur! Men tydligen så ser dagens samhälle ut såhär och jag tycker det är skrämmande.

Skulle någon skriva något om mig på facebook eller på sin blogg eller liknande så vet jag inte riktigt hur jag skulle reagerat. Visst kanske jag skulle tagit åt mig, men sen skulle jag bara blivit arg och undrat varför personen i fråga inte kan föra en normal konversation med mig och säga vad den tycker. Hur ser ni på det här? Tar ni åt er av saker folk skriver på alla dessa internetsidor? Kan ni ibland känna att en viss text eller mening är riktade mot er? Internet, datorer, SMS och likande konversationssätt har gjort att folk kan skriva lite vad de vill TILL varandra och OM varandra utan att behöva SE eller PRATA med personen. Jag tycker inte man ska skriva något på internet som man inte kan stå för i "verkligheten".

Skriv gärna era åsikter om detta! :)

Fredag och helg

Jobbar och sliter. Fast nej. Har sovit halva dagen och när jag vaknade vid sisådär 11 så gick jag till donken och hämtade en Mc Wrap. Gratis är gott! Igår jobbade jag hela dagen. 7.45-21. Skulle kunna göra sånna dagar varenda dag jag jobbar, känns mycket mer värt! NU ska jag snart hoppa in i duschen och sen göra mig färdig för en färd upp mot Dalarna. Imorgon är det party som gäller Och inte vilket party som helst utan hos Alexandra som jag inte träffat på länge. Ser fram emot en mysig helg med mina fina vänner :)



Efter solsken kommer regn

De senaste dagarna har gått åt att njuta av solen så mycket som möjligt. Satt och solade ut genom fönstret en timme igår och försöker inbilla mig själv att jag blivit brun. Tor sa däremot att jag såg blek ut så jag vet inte. Blir nog några minuter i solariumet till helgen. Enligt väderleksrapporten ska det regna här nästan hela veckan från och med imorgon. På fredag åker jag däremot till Hedemora och firar min numera 20 åriga vän Alexandra på lördag. Ska även hinna med att äta en glass eller två på lappens som tydligen har öppnat nu. Blir nog en bra helg. Men först ska jag jobba lite. (med STOR betoning på LITE!)

img_6253 (MMS)

Min senaste vecka - i bilder

Startade förra helgen med ett glas vin i Hedemora



Förra lördagen åkte vi ut till V-hyttan och Tor fick sitta upp på Marias häst Kalle


Kvällen inledde vi sen med en irish coffe. Grillade sen med mamma, Magnus och några vänner till dom innan vi åkte vidare till Vikmanshyttan på karaokekväll på krogen där.




Tillbringade nästan hela söndagen på sjön. Åkte upp till husbåten, solade och njöt mest hela dagen.




Hann även hälsa på lillasyster




Har även hunnit med att åka inlines. Första gången på säkert 5 år.












Hade en trevlig valborg med fina vänner! 


RSS 2.0