Skjut mig

Orkar inte vara vaken såhär tidigt. Detta är den absolut värsta tiden på hela dagen. Har aldrig varit en morgonmänniska och kommer aldrig att bli. Sitter och väntar på att åka iväg till jobbet. Något jag kan glädjas åt är att jag efter idag tar helg, i TRE dagar! Rekord verkligen! Längtar!


.

Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van. Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan. Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd.


Äntligen fredag!!

Eller just ja, jobbhelg var det ja. Måste ändå säga att jag tycker om att jobba helger. Hellre jobba än att sitta hemma och inte göra någonting. Nästa helg ska jag däremot vara ledig för då står massa festligheter på schemat!

Annars ligger jag i soffan och lyssnar på Winnerbäck. Alltså finns det någon bättre musik eller? Han är så fantastisk! Ska snart göra mig ordning för kvällsjobbet. Ville bara kika in och säga att jag mår bra och känner mig för tillfället väldigt positiv och glad. Ha en fin helg allihopa!


Fin dag idag

Åkte in till stan tidigt imorse och lämnade in min bil på lagning. De ringde nyss och sa att den var besiktigad och klar och att jag blev ca 2000 kr fattigare. Inte det bästa som kunde hänt idag direkt men nu funkar min älskade bil som den ska igen. Passade i samma stund på att tröstshoppa lite på nätet. Har beställt hem lite fina grejer från Style by Tyra. Var bara tvungen att passa på då det är sjukt mycket rea och företaget ska läggas ner. Känner mig som en eller annan shoppningberoende men det är jag inte, lovar :)
 
Nu ska jag snart åka ner och rida på min fina ponny. Jag ska ta hand om honom idag och imorgon så vi får se vad vi ska hitta på för kul idag. Känner för att rida ut om underlaget tillåter. Resten av dagen ska jag bara skämma bort min sjuka pojkvän med massa coca cola och blåbärssoppa. Han har magsjuka, men jag litar på att mitt bästa immunförsvar och tror inte jag kommer bli sjuk. Blir nästan aldrig sjuk faktiskt.


Jag får liksom ingen ordning

Idag är en sån dag när man inte orkar något. Har knappt klivit upp ur sängen idag trots att jag varit vaken sen kl 6 imorse. Detta är inte alls likt mig men ibland blir det såhär. Det är en sån dag då allt känns jobbigt. Det känns som att det inte finns någon mening med någonting. Det är nu jag vill ha tillbaka "den gamla goda tiden" då rutiner existerade. Då inga måsten om jobb fanns och då helger betydde ledighet och bara planerades med massa roliga grejer.


13e februari 2013

Det blev inget jobb för mig nu på förmiddagen i alla fall. Får hoppas på kvällen istället! Kollar på Vakna och just nu pratar de skor. All denna skohysteri bland tjejer får mig att känna mig extremt onormal då jag är totalt ointresserad av skyhöga klackar. Jag har aldrig varit speciellt förtjust i skor alls och jag hatar allt som har med vinterskor att göra. Skulle helst gå i tygskor året om. Har funderat flera gånger på att köpa mig ett par klackar att lära mig gå i men nej, det har inte blivit av. Den enda gången jag köper skor är för att jag måste, absolut inte annars. Så nej jag är inte en normal tjej med 100 par skor och vill inte ha det heller. Har däremot en hel hög hästskor, gills det?

Nu ska jag somna om och ta en liten sovmorgon. Känner er inte avundsjuka, jag hade hellre jobbat, seriöst!


vi kan låtsas som ingenting, men vi ljuger för oss själva då

Jag behöver något att göra. Något att de fram emot. Nästa vecka ska jag ha oslagbara myskvällar med mina flickor och jag längtar så! 

Åh, vad jag saknar er! 


6e februari 2013

Väntar på jobb som vanligt men det ser inte ut att bli något idag heller. Tänker isf ta en sovmorgon och sen åka in till stan och rida Pompe. Funderar på om jag skulle ta och sola också. Längtar till sommaren kommer och man kan sola utomhus. Jag tror att det kommer bli en riktig sommar i år, varm och med fint väder. Inte som den regniga vi hade förra året.


5e februari 2013

Godmorgon! Har varit vaken i en och en halv timme nu men ska snart sova en stund till om jag inte får jobb. Jag har haft EN sovmorgon på över en vecka så det skulle vara skönt! Kollar som vanligt på Vakna med NRJ som jag inte hade klarat mig utan så här tidigt på morgonen.

Idag ska jag ta mig ut på en springtur hade jag tänkt. Måste förbättra min kondition nu. Har haft olika ursäkter i en månad men nu är det slut på det. Laddade ner en app för några veckor sen som heter Runkeeper men jag har inte använt det något än. Det skickar däremot påminnelser till mig ganska ofta. Är det bara för att jag ska få dåligt samvete eller? Isf fungerar den!


RSS 2.0