17e bilden - en ovanlig bild



Ovanlig just för att detta är den enda gången ni får se mig i hockeyutrustning och gräsliga flätor ;)
Behöver väl inte tillägga att det var maskeradhoppning?


Årets första träning och ny sadel

Träningen idag för Sussi var bäst! Min häst var huuuur fin som helst och gjorde allt jag bad om. Helt otroligt vad fin han har blivit över vintern, trots att jag knappt har ridit nått.

Köpte en sadel idag också. Så nu har jag 3 st hoppsadlar till en häst. Nödvändigt? Inte direkt. Ska iaf sälja den köpte för några veckor sen för den passar inte. Pearls Prestige ska jag dock ha kvar för den kommer jag aldrig klara av att sälja. Sadeln jag köpte idag då, en begagnad Globus Clic. Ljusbrun tyvärr men det får duga. Huvudsaken är ju att den passar Pompe. Men de känns ju lite konstigt att gå från en ny Prestige Meredith D till en Globus som kostar 20000 mindre. Men men, huvudsaken den passa hästen som sagt.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för att hinna plugga till religionsprovet innan skolan. Godnatt!


16e bilden - en bild på dig själv



saknar mitt blonda hår!


15e bilden - en person du vill vara med


tror det ska vara en bild här. en bild på en person som inte förstår att han betyder så mycket som han faktiskt gör.



Snöööö?

Alltså, vem har sagt att vi ville ha mer snö? Trodde det skulle bli sommar snart med tydligen inte. Tog bort sulorna på Pompe i torsdags i hopp om att det inte skulle komma nå mer snö. Men vi kanske borde behållt dom på ett tag till. Kunde inte rida idag för han fick så mycket styltor, stackarn! Vi får se om jag kan träna imorgon eller om vädret ska förstöra det också.

Nu ska jag gå och möta min inneboende som är på väg hit. Tar med mig hörlurar och Fridas spotifylista. Kan inte bli bättre efter en jobbig dag som denna!


Är ute och åker madrass med Elin på åkern....

img_0172 (MMS)

Är ute och åker madrass med Elin på åkern. Askul! :D


jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu

Jag vet inte vad jag känner, vad jag tycker eller hur jag ska bete mig. Jag vet heller inte vilka jag törs, kan eller vill lita på. Jag vet absolut ingenting längre.

Är hemma från skolan idag. Har börjat sova dåligt på nätterna igen och så har jag världens huvudvärk. Det värsta är att vi hade prov idag som jag såklart missade. Hatar verkligen att vara hemma från skolan, speciellt när man missar så mycket. Förra terminen hade jag jättebra närvaro, var bara borta en enda skoldag på hela höstterminen. Men nu börjar de gå utför igen..


.

För båda vet att det inte betyder någonting för dig.


Tänder ett ljus för min älskade Pearl. Imo...

img_0169 (MMS)

Tänder ett ljus för min älskade Pearl. Imorgon är det tre veckor sedan. Fick en ljuslykta av Magnus idag som hans kompis har smidit med Pearls skor! <3


heeeeelg

Har varit vaken i snart 2 timmar. Ingen sovmorgon här inte! Fast egentligen har jag sovmorgon men valde att gå upp tidigt och läsa in de sista till provet. Muntligt är det dessutom och vi ska argumentera för och emot osv. Är sjukt taggad!! Sista lektionen är inställd så då drar jag upp till stallet direkt och rider Pompe innan jag åker ut till Vikmanshyttan för att äta. Åker sen in till stan igen och ikväll är det party som gäller!!


14e bilden - en bild som påminner dig om gamla tider

Tiden med min bästa! ♥

 


provprovprov

Nu har proven börjat komma ikapp oss igen. Har prov på EU imorgon som jag försöker plugga till nu, datorn lockade dock mer och nu har jag fastat här. Sen har jag religionsprov på måndag, vilket betyder att jag måste plugga över helgen. Finns det nått värre eller? Se har jag tusen inlämningsuppgifter och redovisningar. Men jag gör som alltid, skjuter problemen framför mig ;)

Hann upp till stallet en liten sväng också. Skulle ha ridit men hovslagaren hade inte hunnit slå på skorna än och jag orkade inte vänta. Förövrigt så lyssnar jag på deppmusik, fast jag inte är det minsta deppig. Men det är fint :)



13e bilden - du och någon klasskompis

hela klassen :D
80-tals tema om ni undrar. vi ser inte ut sådär på riktigt ;)

 


bara för att jag har världens coolaste häst






då allt var bra

Dagen vart inte som planerat, den vart mycket tråkigare. Men jag antar att man måste ha tråkiga dagar för att uppskatta de bra. Imorgon funderar jag på att följa med Magnus till Barkarby, bara för att ha nått att göra. Är så sjukt rastlös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Inte kan jag rida heller för Pompe har tappat en sko. Varför ska allt gå emot mig hela tiden?

Vill bara att allt ska vara som förut. För ett halvår sen levde jag ett liv utan några speciellt stora motgångar. Jag mådde riktigt bra och det var sällan jag var ledsen. Hade dock en del problem med tävlingarna och Pompe men just då kändes det inte som någon stor grej att deppa för. Jag visste seriöst inte hur det kändes att må dåligt. Kan nog utan tvekan säga att de var bland de bästa tiderna i mitt liv. Det fanns framförallt en som gjorde mig riktigt glad och som fick mig att må bra. Men som vanligt så kommer motgångarna, och de vill tydligen inte ge sig.


fredag

Sitter hemma själv denna fredagkväll. Har nyss vart iväg och skjutsat lite folk och nu funderar jag skarpt på att gå och sova, alternativt kanske se en film. Vill bara att det ska bli en ny dag, och förhoppningsvis en riktigt bra sådan. 

Måste förresten säga att det var riktigt skönt att avreagera sig lite i föregående inlägg ;) Var så arg att jag grät tidigare idag, och då är det riktigt illa! Fick ett litet utbrott på Magnus nyss också, som förstörde allt gjorde på datorn genom att dra ur laddaren. Det var inte kul att heta Magnus då kan jag säga. Haha!

Nej men godnatt då! :)


12e bilden - en bild på din vardag



Elin och Pompe!


Jävla helvetes dag!

En enda människa har lyckas förstöra hela mig dag. Tack så jävla mycket! Hoppas du är nöjd nu! Hade kunnat suttit i timmar och skrivit hur illa jag tycker om dig men tänker inte lägga ner så mycket tid på någon som inte är värd ett skit. Jag brukar vara bra på att acceptera de flesta människor, men dig har jag jävligt svårt för. Och det roliga är ju att jag inte är ensam om det!

Varför finns de människor som inte vill nått annat än att förstöra för andra?

11e bilden - en person du kan berätta allt för

Elin

 


HIHIHIHIHIHIHAHAHAHAHOHOHOHOHO

HHEHEHEHEHHEHEH


10e bilden - någon du tycker är väldigt snäll



Har bara snälla vänner och tänker inte välja ut någon speciell.


Sovmorgon

Har egentligen sovmorgon men gick upp tidigare för att skriva på rapporten. Nu har jag skickat första delen till min lärare och jag hoppas verkligen att jag skrivit rätt. Ska snart till skolan men väntar på att min privatchaufför Tove ska komma och hämta upp mig. Efter skolan drar vi vidare till Borlänge och kupolen för att shoppa lite. Har en stallfri dag idag, vilket behövs ibland! Stackars Pompe hade gjort illa sig i boxen igår så han hade sår ovanför båda ögonen och vid ena örat och var svullen och varm. När ska elendet med skadade hästar sluta liksom?


jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Sitter och försöker skriva rapporten till projektarbetet men kan inte koncentrera mig alls. Det är så mycket minnen som kommer upp när jag går igenom alla datum. Helt sjuk att jag fortfarande kommer ihåg. Jag vet att jag inte ska tänka så mycket, men gör det ändå. Jag vet att jag mår bäst av att försöka komma över, men det är inte så enkelt. Jag vet också att allt var ett bra tag sen och att du förmodligen släppt allt för längesen, men jag kan inte.

Snart ska jag fixa lite mat till mig och min inneboende. Lär nog ge upp pluggandet för dagen. Jag gör som alltid, skjuter problemen framför mig. Pusshej!


Helgen

Helgen har var bra. Jag försöker vara glad, låtsas att jag mår bra och jag tror att det funkar. Igår var jag ute och red för första gången på länge. Det kändes bra och jag är glad att mamma lyckades övertala mig. Hon har ju trots allt rätt, jag har faktiskt en häst kvar som jag måste ta hand om. Tände ett ljus för Pearl också. Det var jobbigt, men fint. Och ljuset brinner än för min bästa ♥

Imorgon börjar ännu en skolvecka med massa krav. Men jag ska ta tag i allt, från och med imorgon.


Visst ska man försöka komma tillbaka?

Gjorde ett försök att gå till skolan idag och det gick faktiskt bra. Grät bara två gånger, men de måste man väl få göra? Kändes dock lite jobbigt att komma ut i verkligheten igen efter att ha tillbringat tre dagar hemma på soffan. Hade inte så mycket att ta igen i skolan i alla fall, vilket jag trodde.

Känner att jag är på rätt bra humör idag. Tycker dock att det känns fel, så varje gång jag påminns om det så blir jag deppig. Har inte orkat åka upp till stallet än. Det känns fel på nått sätt. Jag orkar inte tag i det än. Samtidigt så ha jag ju en till ponny där uppe som jag borde ta hand om. Men jag försöker intala mig att han förstår varför jag inte är där. Och det gör han nog.

Måste säga att alla har vart helt fantastiska som brytt sig så mycket om hur jag mår osv. Har fått massor med sms, folk som skrivit på facebook, folk jag pratat med och så. Tack så jättemycket allihopa, ni ska veta att det betyder väldigt mycket! ♥


Pearl Corder ♥

I måndags förlorade jag min älskade ponny, min vita pärla, min absolut bästa vän. Så nu vet ni anledningen till min frånvaro, inte bara här på bloggen utan även i skolan och i stallet, ja överallt.




Älskar dig mest av allt som finns Pearl, du kommer alltid vara den bästa! ♥


Det är inte lätt när det är svårt

Sitter hemma hos pappa nu. Har firat deras bröllopsdag, ätit god mat och sett på filmer. Trevligt :) Ska gå och sova tidigt idag. Sov inte många timmar inatt så jag är sjukt trött. Kanske ska börja stänga av mobilen på nätterna? Fast nee. Skulle aldrig klara av det. Dessutom är det rätt kul när folk smsar ;)

Har funderat en del över tävlingen idag också. Känns som att det är dags att ta ett beslut hur jag ska göra med Pompe. Ha kvar och fortsätta träna och kanske tävla lite? Sälja honom till någon som inte ställer lika höga krav som mig? Låna ut? Ja jag vet inte faktiskt. Måste ju tänka på vad som är bäst för Pompe också. Har dessutom en till ponny där uppe i stallet så helt hästlös blir jag ju inte. Svåra beslut!


9e bilden - någon i din släkt



kusin Jennifer och jag för riktigt längesen!


Någon som inte har nått bättre för sig? ;)



och listan fortsätter... 

Dagens tävling i Fagersta

Blandade resultat idag. I LD:n var han superfin! Hade jättebra flyt och lyssnade såå bra. Riktigt nöjd med den rundan! Kändes bra att börja året med en felfri ritt.

I LC:n däremot gick det åt helvete. Jag förstörde allt på framhoppningen när jag backade alldeles för mycket när jag inte såg avstånden till hindren. I och med det tror jag både han och jag tappade lite självförtroende igen och därav resultatet inne på banan.














Ett väldigt missförstånd som ni ser.


Så här ser mitt rum ut när jag har Elin so...

img_0025 (MMS)

Så här ser mitt rum ut när jag har Elin som inneboende!


8e bilden - en person som du saknar


här ska det vara en bild på en fin person som jag inte har någon bild på.



Tävling imorgon



Imorgon bär det av till Fagersta för årets första tävling. Har bara hoppat en gång på säkert 3-4 månader så vi får de hur det går. Tar det bara som en träning. Hoppar ju ändå bara avd. B eftersom jag egentligen är för gammal för att tävla honom ;) Räknade också ut att jag inte har tävlat på 5 månader! Under alla mina tävlingsår har jag aldrig haft så långt tävlingsuppehåll någon gång. Men det ska bli jättekul att komma ut på banorna igen.

Nu ska jag vänta in Elin och sen åker vi till stallet. Ska rida båda, duscha Pompe, putsa alla saker och packa.


Prestige Meredith D



Nu är min sadel ute på annons. Någon som vill köpa en Prestige Meredith D? Annonsen hittar ni här


torsdag

Har vart i stallet hela dagen. Red Pompe och fixade hela stallet själv. Passade även på att klippa Pompe för han har fått såå lång päls! Tog bara strax över en timme och jag klippte honom själv. Brukar kunna ta flera timmar när man är två annars. Vet också att vissa tycker det är sent att klippa hästarna nu och att man förstör sommarpälsen men det struntar jag i. Vi klipper Pompe året om!

Jag och Elin har nu hunnit äta en pizza och snart ska vi se på skräckfilm. Orphen heter den och är asläskig. Har sett den förut men då vågade jag inte titta så mycket ;)


7e bilden - en bild du aldrig lagt upp


Tess!


tillbaka till verkligheten

Idag var sadelutprovaren till stallet igen. Det konstaterades ju för några veckor sedan att min Prestige inte passade så idag provade vi några andra. Fanns två som passade bra och de var en Santa Cruz celine och en Globus Clic. Har inte bestämt mig för vilken jag vill ha än men vill helst ha en begagnad då jag hatar att rida in sadlar.

Red ut på min busponny också. Höll på att flyga av flera gånger när han började bocka och göra sina luftsprång i galoppen. Dock tycker jag det bara är kul att killen fortfarande är pigg. Började även klippa Pompe men skären på klippmaskinen strejkade efter halva halsen. Så nu har jag en väldigt fin halvklipp ponny uppe i stallet.

Snart ska jag och min inneboende Elin se på film. Vi hörs imorgon!


6e bilden - en bild på dig och en vän du inte varit med på länge



längesen hela kvartetten var samlad


Hejdå Göteborg :(

img_0007 (MMS)

Hejdå Göteborg :(


RSS 2.0