Sportlov

Tänkte att jag skulle ta lite sportlov nu. Känns som att jag inte gjort annat än att jobba den senaste veckan. Åtta pass på nio dagar och jag känner mig typ död. Ska gå och sova nu så jag är någorlunda pigg imorgon. Kommer antagligen vakna kl 6 imorgonbitti, vilket jag gjort de senaste dagarna. Ska dock bli skönt att kunna somna om och förhoppningsvis vakna utvilad :)

Sov gott allihopa, för det ska jag!



Godmorgon!


Tänkte dra och jobba jag. Hoppas ni som varit ute och festat inatt eller fortfarande hänger på efterfest kommer må riktigt dåligt idag :D Själv slutar jag halv 1 och åker då direkt till Hedemora. Ska försöka hinna med att se sändningarna från Göteborg idag också, då jag inte hunnit se någonting därifrån än. Fick nämligen jobba extra igår kväll. Rekommenderar dock inte att gå ut och jobba 11 timmar med endast 3 timmars sömn. Ikväll ska jag sooooova <3


En stor saknad

Ända sedan jag lämnade bort Pompe har jag saknat att rida, men jag har ändå tyckt det varit skönt att vara hästlös. Jag har sluppit alla måsten och kunnat göra i stort sett vad jag vill varje dag utan att känna att jag varit tvungen att åka till stallet. Nu har jag snart varit utan häst i ett år och det är inte förrän nu som jag känner att jag saknar det extremt mycket. Är så rastlös de dagar jag inte jobbar och då hade det varit skönt att kunna åka ut och rida, mocka skit eller bara borsta en häst.

Nu kommer även våren och vi går mot sommaren, vilket är den bästa tiden att ha häst. Tävlingarna har redan dragit igång och ska jag erkänna så är det dom jag saknar mest. Det är absolut inte samma sak att åka och titta på en tävling som att tävla själv. Jag sitter och tittar på hästannoner varje dag. Inte för att det just nu känns aktuellt att skaffa en häst, utan bara för att kolla lite. Det är dock nu man ska köpa häst om man funderar på det, då det verkligen är köparnas marknad. Min dröm skulle vara att skaffa en storhäst som jag kunde ut och tävla på. Inte för att sattsa stort eller något, utan mest för att ha roligt. 





Älskar dig mest av allt ♥


Negativ tjej

Jag jobbar och har annat för mig och därför hamnar bloggen i andra hand. Har inte så mycket kul att berätta för er. Är fett bitter för att jag inte befinner mig nere i götet under Göteborg horse show, där jag varit de tre senaste åren. Är också lite smått irriterad för att alla är ute och har kul medan jag snart måste gå och sova då jag jobbar hela helgen. Och medan jag ändå håller på att klaga så tänkte jag bara säga att det SUGER att jag inte kan somna på kvällarna och endast hinner få ett par timmars sömn innan väckarklockan ringer. Som gräddet på moset denna underbara kväll kan jag även berätta att jag har tappat min älskade iPhone rakt ner i asfalten med skärmen neråt, inte bara en gång, utan TVÅ gånger idag. Resultatet blev en spricka i skärmen.
Smidigt.


Göteborg förra året.

Blogg app

Ligger i sängen och kan inte sova. Har varit vaken i över en timme och trodde att jag kanske skulle bli utringd för jobb, men så blev det tydligen inte. Jag vaknar vid 7-tiden varje dag och somnar sällan om förrän nån gång runt lunch, OM jag nu somnar. Börjar jag bli morgonpigg nu efter 19 år?

Bloggar förresten från blogg-appen och inser att det är väldigt mycket smidigare än att starta datorn. Det dåliga är att man varken kan se statistik eller ändra inläggen. Eller har jag missat det?

 


Pizza Hut

Har haft en trevlig eftermiddag tillsammans med pappa, Tor och Thom. Åkte först till en crossaffär där Thom köpte en ny cross och sedan åt vi mat på Pizza Hut. Satan vad goda pizzor de har! Vi beställde en stor kebabpizza med extra ost i kanterna. Är så mätt att jag inte kommer behöva äta på flera dagar. Passar bra då mitt mål att rasa i vikt innan helgen antagligen kommer att misslyckas med tanke på alla geléhjärtan jag ätit :)


Fina dagar

Okej, jag ska ta tag i den här bloggen. Jag vill blogga, men har inte alltid tid. Allt för ofta glömmer jag också av den om jag ska vara ärlig. Idag är en bra dag! Men ingenting slår min alla hjärtans dag igår. Den var så fin! Allt tack vare min älskling som jag älskar så fruktansvärt mycket. Tack! <3

Just nu väntar jag på att få åka och hämta Tor i skolan och på att få träffa pappa som kommer ner och hälsar på idag. Tills dess ska jag fortsätta kolla på Paradise Hotell Norge. Ha en fin dag allihopa, för det ska jag ha!



RSS 2.0