Foderhäst sökes!

Har suttit och kollat runt så mycket på hästannonser att jag snart kan alla utantill. Det är ingen som passar heller och OM man nu skulle hitta nån intressant så står den för långt bort. Är det ingen som vet någon storhäst som ska lånas ut? Håller på att bli galen av att vara såhär rastlös.

Igår var jag upp till stallet och plockade undan lite saker i alla fall. Fick med mig 4 stora höpåsar hem med saker som ska tvättas, säljas eller kastas. Har dessutom MASSOR med saker kvar där uppe. Pearls saker har jag ännu inte orkat tagit tag i. Vi får se om jag gör det någon dag.

Nu åskar det för fullt ute så jag måste stänga av datorn. Vi hörs! :)


Jag älskar dig och saknar dig mest i hela ...

img_0524 (MMS)

Jag älskar dig och saknar dig mest i hela världen älskade Pompe <3


NEDRÄKNING

Balen: 2 dagar
Studenten: 11 dagar

Dessutom har vi bara 2 vanliga skoldagar kvar om man inte räknar med allt kul som händer! :D


Förra året minns jag att det var tre tjejer som va lite griniga för att de inte tog studenten. Minns ni?
Men iår är det vår tur! :D

 


Elitloppet

Hela dagen har spenderats framför TV:n och elitloppet. Jag ÄLSKAR trav om ni inte visste det! Har till och med gått på travskola när jag var mindre och var och kollade på trav ganska ofta. Nu har jag dock tappat väldigt mycket men jag tycker det är sjukt kul att kolla på ändå. Loppet var helt otroligt och Brioni lyckades ta hem segern trots sin dåliga startposition. Helt fantastisk häst!

Nu ska jag sova så jag orkar upp och fika på första lektionen imorgon ;) Tycker vi har väääldigt ansträngande dagar kvar i skolan. 4 skoldagar kvar dessutom, om man inte räknar med studentdagen och då vi ska till Stockholm. Galet!


Den vackraste stunden i livet var den när du kom.



Och jag somna den natten i tron på att allt var en del, i en kärlekshistoria
men det visa sig dagen därpå att jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria


Stockholm och massa mer

Sitter hemma ikväll och bara tar det lugnt och ni anar inte hur skönt det är. De senaste dagarna har det blivit lite för lite sömn och de känns nu vill jag lova. Håller på att somna här framför datorn.

I onsdags var vi här och grillade och sen drog vi ut på halvan. Efter halvan gick vi hem till Ellen och hade världens längsta efterfest som varade tills donken öppnade kl 7. Sen direkt från donken till skolan och hoppa på bussen till Stockholm! Sov nån timme på bussen och sen var det museeum och gällde innan några timmars shoppning. Hittade det sista inför balen så nu är nästan allt klart :) På kvällen gick vi till dramaten och kollade på romeo&julia. Kan inte uttala mig om teatern var bra eller inte för jag somnade efter 10 min. Var hemma igen vid 1 på natten och fick några timmars sömn innan skolan började igen. Väldigt roligt har det varit i alla fall så det var lätt värt.

Nu ska jag skicka in min sista skoluppgift och sen är jag klar med allt i skolan. Har även fått reda på lite betyg och hittills är jag nog rätt nöjd :)

Pusssss.


Jag och bästa syster har lika solglasögon! :D

img_0521 (MMS)

Jag och bästa syster har lika solglasögon! :D


Ledig

Är ledig idag! Eller, hade en lektion men det var rätt onödigt att gå dit för bara den. Så nu har jag sovit ut ordentligt, vilket är ett väldigt bra tidsfördriv. Sen har jag skickat in en uppsatts på 7 sidor till min lärare. Det var sista uppgiften i den kursen så jag hoppas att den håller måttet för ett mvg. Förövrigt så är jag nästan klar med allt i skolan. Har en bilduppgift och en historiauppsatts kvar sen är det över! Skrev mitt sista prov igår vilket gick förjävligt. Tänk er att sitta och läsa fråga efter fråga och inte kunna en enda. Men men, det får gå som det går :D

Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna. Kan behövas!


No, this is not the time or the place for broken hearted

Jag var beredd på det där. Och jag måste nog säga att jag tycker du har rätt. Eller jag vet inte.



Taggar!

Från och med nu struntar jag i alla problem för en stund och ser istället fram emot eftermiddan när vi ska busa med klassen. Jag byter dessutom ut deppmusiken mot taggmusik! Kan det bli bättre?? Nu ska jag packa det sista till kvällen och sedan bär det av mot hemlig plats!

Vad gör vi? Nu köööööööööööööör vi! :D


Varför vågade jag ens hoppas?

Kvällen tillbringdes tråkigt nog framför datorn. Har inte gjort något vettigt alls men lyckades tydligen få tiden att gå ändå. Har även lyssnat klart på alla timmar på spotify så imorgon måste jag skaffa premium. Nej man kanske ska sova och hoppas att morgondagen blir bättre än denna. Väldigt ovärt inlägg jag vet!

Godnatt.


DAGENS

Dagens humör: glad :D
Dagens frisyr: plattat som vanligt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: vanliga skolkläder
Dagens favoritlåt: The Lazy Song - Bruno Mars
Dagens planer: äta pizza, sen får vi se :)
Dagens vill ha: ett tidsfördriv på dagarna. en häst kanske ?
Dagens längtan: STUDENTEN!
Dagens beroende: alvedon
Dagens tråkigaste: min huvudvärk
Helgens bästa: hemlig sak med klassen imorgon ;)
Helgens mest efterlängtade: Pompe måste jag säga att jag saknar sjukt mycket!
Dagens motto: Livet går ut på att skjuta problemen framför sig och är du tillräckligt skicklig, hinner du aldrig ikapp!


Deppmusik (y)

Sitter och lyssnar på deppmusik och är ganska nere. För första gången på länge. Jag borde vara glad idag, för det har varit en bra dag. Men visst får man deppa ibland? Jag är rastlös också. Vad gör alla människor som inte häst? Jag är inte bra på det här. Jag vet inte hur man levet ett normalt liv utan hästar. Men jag antar att man vänjer sig. Det här är dock första dagen jag inte haft fullt upp sen jag lämnade bort Pompe så det är väl nu det börjar kännas. Men hur som helst så har vi gjort rätt val och det går tydligen jättebra med Pompe :)

puss.

 


fler bilder














Tove imorse med tandborsten i munnen, någo...

img_0498 (MMS)

Tove imorse med tandborsten i munnen, något sliten?


STUDENTKRYSSNING

Är hemma efter en galen studentkryssning. Under ett dygn hinner man alltså handa massa alkohol, äta buffe med mindre god efterrätt, fira alexandra som fyllt år, ha förfest i hytten, spela sanning och konka, dansa hela natten, träffa massa trevligt folk, dricka goda drinkar, gå på efterfest, vara vaken till frukosten öppnade, äta frukost i 2 timmar för att ingen orkade gå därifrån, tappa bort nyckeln till hytten, springa runt i en för stor elittröja och för korta shorts, försöka sova trots att båten lät illa, sova i 1 ½ timme, leta efter en borttappad vän, hitta den borttappade vännen, äta tacobuffe trots att det tog emot, börja dricka igen, dansa lite till, tappa bort vännerna, fortsätta festa, försöka sova på bussen hem när resten av klassen sjunger allsång så det ekar i hela bussen, komma hem till världens åskväder, se på hockey, fortsätta dricka. Har jag missat nått?

Trots att jag har världens träningvärk efter all dans, är trött och sliten, tvingade mig själv till skolan imorse och höll på att somna flera gånger så var det här lätt bästa helgen på länge! :D


Ja, allt tog slut ;)


man kan ju undra varför Tove är inrullad i toapapper


en söt alexandra och en mindre söt nathalie


Hedermora?

Fler bilder kommer garanterat!

2 dagar kvar

Tänker inte skriva mer än: 2 DAGAR KVAR TILL STUDENTKRYSSNINGEN!!! Kommer bli grymt! Tror dessutom att morgondagen kommer bli ganska bra, hoppas jag :)

puss


pluggis

Har suttit uppe tills nu och skrivit på min träningsdagbok som tydligen ska vara inne på torsdag. Jag och Tove har dessutom jobbat på våran muntliga redovisning hela dagen. Jag känner mig fruktansvärt duktig ska ni veta. Nu är det dags att sova. Godnatt :*


Irriterad

Tänk att de finns vissa personer som kan uppföra sig hur dom vill. Falska människor som ena stunden fjäskar så in i helvete och som andra stunden går och pratar skit om samma person bakom ryggen på den. Jag förstår inte hur man har mage att göra så och hur man orkar med att leva med sig själv. Vissa verkar inte ha något samvete alls.

Jag skiter fullständigt i om du drar härifrån och förstör ditt liv och din framtid genom att strunta i allt och alla. Det enda som stör mig är att du snackar så jävla mycket skit och att du dessutom lyckas få folk att tro på vad du säger. Och förresten så är det JAG som har köpt min bil och det är JAG som betalar mina saker. Sluta klaga på saker när du inte vet fakta! Må hända att jag är bortskämd ibland, men jag är i alla fall snäll mot folk och jag är inte ens en hundradel så falsk som dig! Måste säga att du i alla fall lyckas få folk att reta upp sig på dig. Gratulerar!

Så nu har jag avreagerat mig lite och ska fortsätta kvällen med att plugga. Ha det så bra alla snälla och fina :)


STRESS

När jag gick till skolan imorse kände jag mig bara liiite stressad över allt som ska göras. Nu när jag kommit hem är jag JÄTTESTRESSAD och får snart en jävla psykbryt på allt. Den här veckan har jag BARA två prov, två inlämningsuppgifter och en muntlig redovisning på 15 min. När hade dom tänkt att man ska hinna allt? Skriver jag dessutom inte MVG på ett av proven så kommer jag inte få det i betyg sen. Nej jag har ingen press alls på mig! (ironi Ellen och Alex ;))

Gör en liten paus i pluggandet och åker ner och hälsar på Pompe sen. Vi ska skriva papper och lämna lite hö och sådär. Så jag får pussa på min älskling idag också. Undra när det börjar kännas som att jag faktiskt har lånat ut honom?


Känns som att jag har lite att göra i veckan?

img_0474 (MMS)

Känns som att jag har lite att göra i veckan?


Trött och sliten

Är äntligen hemma efter en helt fullspäckad dag. Gick upp halv 7 imorse för att åka iväg till Heby och vara funktionär på Södras hopptävling. Stod på banan från kl 9 på morgon till kanske 5 på eftermiddan. Byggde om banan, flaggade, krattade och var prisutdelare. Solen låg på hela tiden så jag är helt röd i hela ansiktet och det bränner jättemycket. Mina fötter värker och det svider i ögonen för att jag är så trött.

Åkte direkt upp till stallet efteråt och fixade allt. En sak som jag inte berättat för er än är att Pompe flyttar imorgon. Till en fodervärd. Så jag packade ihop lite saker som jag ska tvätta och fixade ordning Pompe, klippte manen osv. Det känns såklart sorgligt att det är sista natten han står vi vårt stall men samtidigt känns det bra då jag tror att han kommer få det väldigt bra. :)

Just ja! Måste ge en extra eloge till mig själv för att jag hela tiden lyckas försöra allt. Duktigt Nathalie, fan vad bra du är!


God morgon!

Trött, förkyld men på jävligt bra humör! Var ute på Halvan igår och firade Jennie som fyllde år. Mycket trevligt :) Kom hem vid halv 2, därav anledningen till min trötthet. Är inte sådär jättepigg på att gå till skolan men jag antar att man måste. Ser i alla fall fram emot dagen och tror att den blir riktigt bra :)

Pussss


DAGENS

Dagens vill ha: bättre väder
Dagens klädsel: skjorta och leggins
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: plattat med uppsatt lugg
Dagens händelse: party ikväll!
Dagens låt: hon älskar snabbt
Dagens planer: party!
Dagens saknad: (A)
Dagens dummaste: förkyld
Dagens sjuka: förkylning
Dagens drog: nässpray måste jag nog säga
Dagens roligaste: alexandras blogg som numera även går att läsa för oss som inte fattar ironi ;D
Dagens favorit: mig själv!
Dagens hångel: ingen
Dagens köp: maaaat
Dagens godis: inget!!
Dagens humör: bra! men väldigt trött
Dagens bästa: att kvartetten snart samlas!


Älskar låten!


Träningslägret

Har inte hunnit berätta någonting om lägret jag var på. Måste säga att jag är så sjukt nöjd med båda dagarna. I torsdags var det markarbete, travade bommar och både trav och galopphoppade. Pompe skötte sig fint men blev väldigt stark vilket resulterade till finfina blåsor på båda händerna.
I fredags var det banhoppning som gällde och Pompe var helt fantastisk! Det blev lite missar ibland pga ryttarfel men i det stora hela är jag så sjukt nöjd. Ulrica var verkligen superbra att träna för och jag har fått sån hjälp med hur jag ska rida Pompe. Mitt självförtroende växte nog en aning också!

Film från banhoppningen i fredags som snälla Catrine har klippt ihop:










Tillbaka till verkligheten

Sammanfattar helgen och resten av lovet med en lista på saker jag hunnit med,

- flera utekvällar med underbart folk
- några turer i Fridas biff-volvo
- suttit på murN
- spontana resor
- badat i Fridas pool
- checkat in på "Esselin's Place" 5 ggr på FB
- sovit i husvagn
- varit på träningsläger
- solat
- gråtit
- skrattat
- grillat
... och mycket, mycket mer!

Imorgon börjar verkligheten igen och jag vill inte tillbaka till skolan. Vi mjukstartar dessutom med ett svenska nationellt prov direkt på morgonen. (Y)


Turister på Ica


Biff-Volvon!


RSS 2.0