Sommarlov

Har varken tid eller lust att blogga nu. Tar sommarlov ett tag! Om någon vill gästblogga så är det bara att säga till, har kommit på att det är väldigt praktiskt att låta andra blogga åt en ;)

Ni får ha de så bra sålänge! Kanske kommer det upp en mobilblogg nån gång. Pusssssss.

Gästbloggare: Ellen

Hej på er, Ellen här och lämnar ett avtryck som gästbloggare. Nu när vi inte längre är klasskompisar efter 6 år ihop pratar vi på facebook då och då, men det blir liksom inte samma sak. Mycket har hänt sen studenten och mycket mer kommer ske innan sommaren är över, det kan jag sätta mina pengar på banken på, fast...några sånna hade jag ju inte tyvärr. Lite jobb, jobb och åter igen jobb kirrar klirret i kassan.

Vad är det egentligen meningen att man ska skriva som gästbloggare? Brukar inte vara gästbloggare nämligen...Men kan i alla fall skriva att Nathalie är en väldigt fin vän som jag kommer sakna tusan när jag åker bort, hoppas hon kommer sakna mig! Drömmen vore ju att hon satt sin rumpa på ett flyg till New York och hälsade på mig, men vi får väl återgå till samtal på facebookchatten.




Puss och kram!
//Ellen the best, ingen protest.

En dag med shoppning, bad och fina vänner

Åkte till Borlänge och kupolen med min fina vän Ellen idag och shoppade lite. Mycket trevligt! Pratade om allt och inget i princip hela tiden. Man missar tydligen rätt mycket på en månad. Köpte nya skor, två tröjor, en klänning och lite till innan pengarna tog slut ;) Väl hemma igen gick jag vidare till Frida och tog ett dopp i deras enorma pool :) Avslutade dagen med grillning med familjen, mysigt! Detta var också sista lediga dagen för imorgon väntar jobb :)

Helgen

Är hemma från en mycket trevlig helg med underbart folk :) Igår tog vi Fridas mustang och åkte ner på powermeet i Västerås. Åkte runt ett tag på stan innan vi senare drog på fest. Kom hem för ett par timmar sen och funderar nu på att gå och sova. Är sjuukt trött. Imorgon åker jag och min kära vän Ellen upp till Kupolen och shoppar lite. Vi har bara setts en gång sen skolan slutade så vi har nog en hel del att prata om :)

Resultatet

Kan ju säga att jag kommer spendera resten av helgen med keps. Mitt hår är gult på riktigt :( Tur Magnus är snäll och lånar ut sin södrakeps iaf ;)


Gult hår

Det blev ingen rensning av hästsaker igår. Men jag lovar, jag ska ta tag i det nästa vecka! Istället blekte jag mitt hår. Skulle egentligen bara bli några slingor men vi råkade ta för mycket så det blev nästan helt blont. Eller ja, GULT kanske man ska säga :O Försöker nu göra något åt eländet och har nyss lagt i fler slingor. Snart kommer Frida ner och lämnar silverschampoo också så förhoppningsvis ska det bli bättre. Det visar sig om en halvtimme ;)

Knappt så jag vågar lägga ut bild på hur det såg ut, men jag gör det ändå. Och ni får ursäkta min limegröna t-shirt som jag fick på Hera-hoppet för några år sedan. 



Storstädning?

Börjar äntligen känna mig piggare och funderar nu på att göra något vettigt av dagen istället för att slöa på soffan. Jag har halva garaget med hästsaker som ska rensas så egentligen borde jag ta tag i det. Har bara slängt ner alla saker i påsar och låtit det ligga. Ända sedan Pearl gick bort så har jag inte ens kollat vad som finns där. Har inte orkat med det helt enkelt. Men nu när det ser ut som att jag blir hästlös en tid framöver så ska det mesta säljas. Vem vet, det kanske kommer upp en bloppis här på bloggen om någon är intresserad?


3

Jaha, kul att det är fel på 3 IGEN! Har inte kunnat ringa eller ta emot sms sen inatt. Ingen här hemma har haft något mottaning, varken vi eller våra grannar så det är väl här i området som problemet ligger. Åkte och köpte en nytt simkort med TELIA, så nu ska jag väl kunna ringa i alla fall. Så har jag inte svarat på sms så vet ni varför. Troligtvis har de säkert inte ens kommit fram.

Syster

Bästa lillasyster är här och hälsar på! Visst är hon söt i sina fotbollskläder och westernhatt? :)


Sjukling

Blev inget jobb idag. Har legat däckad på soffan hela dagen med feber. Jag hatar verkligen att vara sjuk. Ingen blir lika rastlös som mig. Kommer dessutom inte kunna jobba imorgon heller för jag mår inte bra än. Fortsätter trycka i mig massa coca cola, alvedon och nässpray och hoppas att jag mår lite bättre imorgon i alla fall. Nu ska jag slå på en film och somna till tror jag. Finns inte så mycket mer att säga om dagen. Sa jag att jag hatar att vara sjuk?


God morgon!

Vaknade för ca 20 min sen med världens förskylning och förmodligen feber. Har nu sovit ikapp de timmar jag missat från föregående vecka på P&L och idag börjar jag jobba. Åter till verkligheten alltså. Börjar dessutom en nytt jobb så det är introduktion som gäller två dagar framöver nu.
P&L då. En helt underbar vecka och gud så kul vi har haft! Har umgåtts med massa underbart folk och lyssnat på bra artister! :) Kunde nog inte blivit bättre.

Nu ska jag laga mat och fixa iordning mig. Pusshej!


Gästbloggare Elin Berggren

Ja, en himla massa gästbloggning på Nathalie's blogg just nu. Varför? Jo, för hon är för lat för att blogga själv! Dessutom är hon ganska sliten och trött efter att ha varit på Peace & Love hela veckan och haft roligt. Jag är inte alls (läs: väldigt) avundsjuk över att hon har bott på en lortig camping och lyssnat på massa bra artister. Nästa år ska jag dit!
Dessutom har hon träffat Johan Palm. Men det är jag inte alls avundsjuk på. seriöst.
Nu när hennes förra gästbloggare, Tor Eriksson, inte är hemma hos henne längre funderar jag på att flytta dit igen. Då kanske jag äntligen kan få lite ensamtid med henne igen, som jag längtar! Om hon inte ska jobba imorgon ska jag nog kidnappa henne och åka till skåne eller nåt. Eller ne, jag ska nog bara pussa på henne lite grann.
Vi ska iallafalll åka till Stockholm snart. snartsnartsnart, yes! Gröna Lund? Sommarkrysset? Allsång på skansen? Shopping? Ja, undra vad vi ska hitta på? Hm... Det blir nog trevligt och om ni är sugna på att följa med så hojta till bara!!!
Till sist vill jag bara säga att Nathalie är bäst i världen.
pusssssss
/elin.

www.elinb.blogg.se


ps. så här ser jag ut om ni inte redan visste det. hejdååååååå


RSS 2.0