Ligger i sängen, ser på vem vet mest och d...

img_7325 (MMS)

Ligger i sängen, ser på vem vet mest och dricker vin direkt ur flaskan. Fredagsmys!


Tidig morgon

Idag jobbar jag för en gångs skull inte dag, vilket betyder sovmorgon. Kan jag sova då? Nej det är klart jag inte kan. Vaknade för en timme sen och har sen dess hunnit läst tidningen, sett på tv, laddat ner lite nya appar och nu sitter jag och äter frukost.

Hade en mysig kväll igår med bad och vin.


Godmorgon! Solen skiner och jag är pigg so...

img_3789 (MMS)

Godmorgon! Solen skiner och jag är pigg som bara den! Fast nee. Det tar emot att gå upp nu!!


Tisdag

Har legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt. Så skönt! Hinner liksom aldrig med det längre då jobbet tar över lite. Dagarna flyter på bra och jag jobbar mer än jag är van vid att göra. Men det är bra! Dagarna går mycket fortare är man är något att göra och vi är snart inne i maj redan. Idag har jag även gjort något som får mig att längta ännu mer till sommaren. Jag har nämligen mejlat på en häst. Mer får ni inte veta :))



GE MIG SOMMAR NU!!











Stockholm

Tänkte börja blogga lite igen då. Har jobbat över påsk och jobbar/har jobbat 6 av 7 dagar denna vecka. Min enda lediga dag tillbringades i Stockholm igår med mina fina vänner som jag har saknat superdupermycket! Tog alltså tåget mot huvudstaden vid 10 och mötte upp Tove, Anna och Elin på centralen en timme senare. Spenderade hela dagen med massa shoppning innan jag tog tåget tillbaka till Västerås och dom till Hedemora. Fick med mig lite sommarkläder hem så nu väntar jag in sommaren och hoppas att den kommer snart! 

Ha en bra lördagskväll allihopa, själv ska jag bege mig ner mot stan för några timmars jobb :)

Trött tjej på väg hem från Stockholm. Tack...

img_8130 (MMS)

Trött tjej på väg hem från Stockholm. Tackar Anna, Elin och Tove för en trevlig dag. Nu behöver jag inte shoppa mer i år!


Sitter på tåget mot Stockholm och ska där ...

img_8014 (MMS)

Sitter på tåget mot Stockholm och ska där möta upp mina fina vänner för en heldag med shopping! Taggar med en energidryck efter en natt med för lite sömn och hoppas på att tåget kan gå lite fortare.


Påskafton var det !

Det är inte min dag idag. Har haft otur sen jag klev upp kl. 05.50 imorse. Det är påsk och jag ska jobba tills på tisdag vilket gör att jag inte kan planera in någonting kul. Min enda plan denna helg gick nyss åt skogen. Kul. Hade lika bra kunnat gjort något annat och sluppit allt tjafs. Är opepp på allting just nu så jag antar att jag lär stanna hemma och tjura hela kvällen. 

Nej men ha en fin påskafton allihopa. Det kommer jag inte ha.

Ligger i sängen och myser med älskling. Ha...

img_6234 (MMS)

Ligger i sängen och myser med älskling. Har precis sett på mean girls 2 och tyvärr var det bara jag som tyckte den var bra. Hihi. Imorgon åker jag till Hedemora så om någon vill ses så får ni höra av er! :)


RSS 2.0