Gäst bloggare Tor Eriksson

Filosofi
Hellre pissa i stuprännan är stupa i pissrännan.
Helle ångra något man gjort än att ångra något som man inte gjorde.
Om man står vid ett vägsjäl och man vet ej var man ska, ska man alltid ta höger.


mer kommer senare....
men får nte glömma favorit rimmet:

Älgen han är skogens konung, detta är han dunderhonung.

Dålig uppdatering!

OJ, förlåt eller något. Jag har glömt bort bloggen att tag känns det som. Kom hem från jobbet för nån timme sen. Slutade tidigare då jag var så sjukt trött och ville hinna hem och sova innan tävlingen ikväll. Eftersom jag jobbar själv och inte har någon att prata med på hela dagarna så brukar jag lyssna på musik. Jag har dock ingen mottagning på mobilen på jobbet så radion är det helt uteslutet att lyssna på. Hittade då en väldigt gammal spellista på mobilen med Johan Palm som räddade min dag. (Ja jag var ett fan av Johan Palm förut;) haha.

Senare ska jag ut till Vikmanshyttan igen och titta på när lillasyster ska rida sin första hopptävling. Det ska börjas i tid! Även Elin ska dit så det blir kul :) Men först måste jag sova nån timme eller två. Att börja halv 7 på morgonen tar ju livet av en :O


jobbar, jobbar och jobbar

Började jobba igår och har inte hunnit med något annat än jobb och stallet. Går upp 05.45 på morgonen, vilket tar emot rätt rejält då mina försök att gå och lägga mig tidigt ständigt misslyckas. Somnade så fort jag kom hem idag och sov över 1 timme. Hur skönt som helst! Sen åkte jag ut till min underbara ponny och skrittade ut en sväng. Helt kravlöst då jag var skapligt trött ;)

Nu ska jag sova igen! Godnatt :*

Pompe idag. Mysigt va? :)


snälla bli min igen

letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt


Hoppningen

Lovade ju en film från idag så här kommer den! Hindret ligger på ca 90 cm och han klipper det hur lätt som helst. Höjde sedan upp till 1 meter och det fanns inte en tvekan i ponnyns huvud. Han har verkligen blivit fin att rida också. Alice har ridit rätt mycket dressyr och markarbete tror jag och det märks verkligen! Hon har gjort ett jättebra jobb med honom på bara den här korta tiden hon haft honom. Då kan ni tänka er hur bra dom kommer vara om ytterligare några veckor!

Det märks verkligen på mig att jag är ringrostig. Dessutom kan jag inte sitta ordentligt för jag hade sån träningsverk från igår. Så ni får ha lite överseende med det ;) Pompe var lite småseg när jag red fram men mot hindren rusade han vissa gånger bokstavligt talat. Försökte bara tänka på det Ulle sa, att ha en bra galopp och sen hålla i mycket mot hindren. Ponnyn är i alla fall bäst!

 




När du sitter på uteserveringen där vi satt igen, kom ihåg mig då

Vaknade nyss efter att ha sovit i två timmar :O Idag har jag hunnit med att hoppa lite på Pompe. Hur kul som helst! Elin följde med och filmade lite så vi får se om jag hinner ladda upp nån film senare. Annars har jag ringt om lite jobb och sånt som man tydligen måste nu när man inte går i skolan längre. Ni som går i skolan, ta vara på tiden! Jag saknar skolan efter 2 dagar!! Men imorgon ska jag börja jobba och det kommer nog bli bra :)

Ni får en bild på en nyvaken Nathalie bara för att jag har fått en ny dator med webbcamera. Ni måste ju hålla med om att det märks på uppdateringen att jag fått en egen dator igen i alla fall?


"Vi tar livet med en nypa salt... citron och tequila"

Vårt flak till studenten. Måste säga att vi lätt hade de bästa skyltarna!









Saknar er redan, BF3


Myskväll

Jag och Elin sitter på mitt rum, lyssnar på deppmusik och tröstäter. Vet dock inte anledningen till att jag deppar, det bara är så. Eller jo jag vet. Saknad är jobbigt. Ibland. Någon som gjorde mig på bra humör idag var i alla fall Pompe! Var ute och red nästan en timme på honom och jag har verkligen saknat det. Så nu har jag en rolig vecka att se fram emot :)

Imorgon får jag sovmorgon till 9 ;) Gött!


Mobilbilder

Har suttit och laddat in nästan 400 mobilbilder i datorn, så här kommer några!


madrassåkning på åkern med elin i våras


söt ponny!


ellen fyllde 19



söta ponnyer


bästa inneboende!


sista "tävlingen" tillsammans


vi vill synas mest!


min bästa


sliten tjej somnar i skolan


balen! ska visa fler bilder från den sen.


bästa, gånger 2! (och bara elin fattar)

morgonpigg?

Klockan ringde halv 7 morse och då åkte jag och släppte ut Pompe. Jag har hand om honom den här veckan för hans fodervärd är borta. Så lite senare så ska jag åka ut och rida också. Fick veta när jag gick upp imorse att jag hade haft inbrott i min bil också. Vet dock inte om de tagit nått för jag minns inte vad jag hade i den. Så nu är en ruta helt sönderslagen. Tur att man har larm på den i alla fall! Men seriöst, vad har man för jävla liv när man går runt och slår sönder bilar? Det var inte bara min bil utan även några till här i området.

Snart kommer Tove förbi och hämtar mig och så ska vi åka vidare till arbetsförmedlingen. Vuxenpoäng på det!


GODNATT


Här men inte här?

Min och Ellens konversation om min förmåga att inte förstå ironi.



STUDENTEN

okej, nu har man tagit studenten också. känns dock helt overkligt. men shit vad kul vi haft den här veckan! hela studentveckan har varit helt fantastisk och jag vill bara göra om den tusen gånger om!

sammanfattar det hela i lite bilder!


















FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAG...

img_0584 (MMS)

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDEEENTEN! FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!! :D


Sitter och kollar på brännboll i solen :)

img_0564 (MMS)

Sitter och kollar på brännboll i solen :)


STUDENTVECKAN

Bloggen har kommit väldigt mycket i andra hand då jag har så mycket att göra. I måndags började studentveckan med 5-kamp och mösspåtagning. Senare blev det också Halvan. Hela dagen igår tillbringades i Stockholm med bästa klassen. Tåg, färja, junibacken, mat, shoppning mm. Mycket trevligt! Ikväll är det brännboll som gäller och sen utgång på Halvan. Kan inte bli så mycket bättre va? Vi hörs när jag har tid :)


STRÖMSHOLM!

img_0558 (MMS)

STRÖMSHOLM!


dra

tror på dig såhääääääääääär mycket. eller inte. hatar dig!

dagens

Dagens humör: bra!
Dagens frisyr: trassel från gårdagens balfrisyr
Dagens smink: inget på hela dagen :O
Dagens klädsel: mjukisbyxor och bästa tröjan<3
Dagens favoritlåt: Hollywood Hills
Dagens planer: sova snart
Dagens vill ha: en häst!
Dagens längtan: STUDENTEN!
Dagens beroende: chips?
Dagens tråkigaste: just nu
Helgens bästa: vet inte
Helgens mest efterlängtade: Pompe
Dagens motto: Hoppas på det bästa men räknar med det värsta

RSS 2.0