Förkylningen från helvetet

Har åkt på världens förkylning. Började känna av det redan igår på jobbet men lyckades ta mig igenom dagen ganska så smärtfritt ändå. Idag däremot kom jag knappt upp ur sängen. Blir väldigt sällan sjuk men när jag väl blir det så blir jag det ordentligt. Jag kan däremot aldrig acceptera att jag är sjuk utan kör oftast på som vanligt ändå. Har en del saker att fixa nu i veckan så jag har egentligen inte alls tid med att ligga hemma och tycka synd om mig själv. Vill dessutom jobba!

Något positivt är att solen skiner och det är VÅR! Älskar våren för då vet man att sommaren är på väg. Så fort jag blir frisk ska jag ut och njuta av solen. Ska även införskaffa mig ett par bra skor så jag kan börja springa.


Helgen

Har haft en trevlig helg med utgång i fredagskväll och barnvaktande hela lördagen och söndagen. Hotellet var nämligen öppet i helgen och ska tydligen vara det varje helg framöver? Jag kommer däremot inte vara där då jag har trappat ner en hel del på allt som har med fest och alkohol att göra. Inte av någon speciell anledning utan bara för att jag inte tycker det är roligt längre. Visst kan det vara roligt att gå ut med vännerna en helg om det händer nått kul men annars så föredrar jag hemmakvällar. Har blivit gammal antar jag. Nejdå, men jag prioriterar heller andra saker.

I lördags åkte vi och hämtade upp Matilda som sov här till i söndags. Vi har spelat Hay Day, sett på ponnyakuten, ätit massa chips och åkt skridskor. Mysigt! Idag är det måndag igen och jag har inte jobbat. Känner mig förkyld och opigg. Har istället varit hemma hos mamma och plockat bland mina hästgrejer. Har hur mycket som helst som jag ska sälja. Tänker inte lägga ut något på annons för det är verkligen FÖR mycket saker för att orka ta kort på osv. Är det någon av er som vet om det kommer bli någon hästloppis häromkring snart? Tänkte att det var ett enklare sätt att sälja det på.

Lite bilder från helgen


RSS 2.0