Hur det ligger till

Kom precis hem från stallet. Har haft en ledig dag idag och har tagit en lång sovmorgon. Passade på att luncha med Jennifer också, som jag inte sett på jättelänge. Mycket trevligt! Imorgon ska jag jobba 7-16 och sen tillbringar jag hela kvällen i stallet. Har inte nämnt det här på bloggen tidigare men det är så att Sillan åker ifrån mig på torsdag morgon. Vi har valt att inte ha kvar henne längre av en anledning, så därför har hennes ägare valt att sälja henne. Det är såklart många blandade känslor och jag kommer nog att ångra mig tusen gånger om att jag valt att inte ha henne kvar. Tog en skrittur på henne igår kväll i solen och hon var så pigg och fin. Det är sånna dagar jag verkligen tvivlar. Men jag hoppas att hon hamnar hos någon som tycker om henne lika mycket som jag och att hon får det bra. 

Jag har sålt och lämnat ifrån mig en del hästar genom åren och vissa är jobbigare än andra att lämna. Trots att jag inte haft Sillan speciellt länge så tycker jag om henne så mycket, så det kommer kännas väldigt jobbigt på torsdag. Men jag har också lärt mig att det inte funkar att ha kvar hästar bara för sin egen skull eller för att man inte skulle klara av att lämna dom. Tyvärr går inte det för mig, inte i dagsläget. 



Älskade älskade Sillan  ❤ 

Stackars hon som har det bra

Dagarna rullar på och tusen tankar flyger runt i mitt huvud. Jag tänker på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. På hur saker kan förändras så fort och på saker som aldrig förändras. Jag känner paniken över att mitt schema är slut om två veckor. Vad ska jag göra sen? Jag hatar att inte ha någon kontroll över mitt liv. Allt är ett enda kaos. Jag känner mig otillräcklig. Allt kommer på samma gång. Att inte veta när allt detta tar slut är nog det som gör mig mest frustrerad.


När jag somnar om natten har jag glömt om jag själv mår bra

Har jobbat ikväll och ska snart sova. Imorgon är det uppstigning kl 6 för jobb igen. Har inte haft en sovmorgon på över en vecka tror jag. Mitt schema är fullspäckat och det är lika bra så, slipper man tänka efter så mycket. Jag kryper i alla fall ner i en renbäddad säng bredvid min älskling ❤ Godnatt!


Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Tänker inte skriva att allt är bra och ljuga för er än en gång. Allt är inte bra, inte någonting. Väntar flitigt på att min otur ska vända och att livet ska kännas roligt igen.


 

 

 

 


RSS 2.0