31 januari 2013

Ligger i sängen och kollar på vakna med NRJ. Bästa programmet! Ska snart kliva upp och vandra upp till tvättstugan och tvätta ännu en gång. Tvättade hela dagen igår också. Fattar inte hur vi kan få så mycket tvätt på bara ett par veckor. Sen ska jag storstäda här hemma. Vi ska ha middag här imorgonkväll så jag får försöka anstränga mig och göra det lite fint. Andra planer för dagen är en tur till Avesta för att lämna in Tors bil på service. Skulle helst av allt vilja somna om och ta en låååång sovmorgon, men det får bli en annan dag. God morgon på er!


Ny vecka, nya planer!

Måndag: Jobb 7-15.30
Tisdag: ev. jobb annars tvätta och städa
Onsdag: ev jobb om jag får. Träffa studievägledaren. Ta hand om Pompe.
Torsdag: Lämna bil på service. Ev jobba om jag får. Storstäda.
Fredag: Åka med mamma till Borlänge. Treträtters middag med finaste klassen på kvällen.
Lördag: oklart
Söndag: oklart


Ett och ett halvt år

Okej, känner mig ganska så efter när det gäller mitt föregående inlägg. Skriver numera på en helskärm och det är bra mycket enklare ska ni veta.

Hade nästan glömt bort att det är den 24 e idag och jag och Tor har varit tillsammans i ett och ett halvt år. Gillar egentligen inte att skriva eller uppmärksamma nått annat än hel-år då jag tycker det är så irriterande när folk skriver ut månader hit och dit. Precis som att det skulle vara värsta meriten att vara ihop i några månader. Att det skulle vara en stor framgång att ha stått ut med varandra i en månad till. Ungefär så låter det. Nej jag tycker inte om det. Men det kanske bara är jag?

Däremot är jag faktiskt väldigt bra på datum och att minnas vad som hände ett visst datum en viss tid tillbaka. Imorgon är det t.ex. 8 år sedan jag fick Pearl.

Detta är vi just nu. Inte så charmig bild men vi har myst ner oss i soffan efter en oslagbart god middag. Jag har tur som får äta god mat varje dag utan att röra ett finger när det gäller matlagning.


Varför ser det ut såhär?

Någon som vet varför man inte kan ladda hem en app för blogg.se som passar iPaden? Blogg.se appen på min iPad är i samma storlek som min iPhone. Lika så med instagram. Dumt tycker jag då det funnits iPads ett bra tag och de borde ju ha kunnat uppdaterat sig så man kan se på stor skärm. Nu ser det ut såhär för mig. Hur kul är det liksom?


Snart helg

Jobbat. 7-16, diskat, städat och gått ut med soporna är vad jag har gjort idag. Det sistnämnda var på tiden då dom samlats vid dörren de senaste dagarna och jag och Tor har bokstavligen bara klivit över dom hela veckan. Mysigt! Nu inväntar vi besök och sen blir det sängen hela kvällen för min del.

Idag är det torsdag vilket innebär att det snart är helg. Har massa planer för helgen jag ser fram emot men hade ändå tänkt att jobba lite på lördag förmiddag om jag skulle få. Jag gillar att jobba helg. Då slipper man fundera på vad man ska göra eller känna ångest över att man inte gör något vettigt.


Kallt

Idag är en dag då jag inte vill lämna sängen. Jag HATAR kyla. Jag klarar verkligen inte av det och vet inte hur jag ska hantera det. Det har blivit värre med åren och nu mår jag så fruktansvärt dåligt av att frysa. Blir på så sjukt dåligt humör också. Har gått i vinterjacka sen i början av september så det finns liksom ingen jacka som passar mig nu.

Imorse fick jag däremot trotsa kylan och kliva upp ur min varma säng. Började jobba kl 9 imorse så lite sovmorgon kunde jag glädjas åt. Nu har jag precis sovit en timme och känner inte alls för att gå upp och diska.

Längtar tillbaka till helgen. Har inte berättat om det men vi var i Stockholm och levde livet. Bodde på hotell, åt massa god mat, drick drinkar och besökte några av Stockholms krogar. Riktigt mysigt!


Gratulerar!

Grattis till mina fina vänner Anna och Elin som ÄNTLIGEN fyller 18. Nu får ni också hänga med på krogen. Hoppas ni haft en fantastisk dag <3


Ledig idag

Mina lediga dagar är inte alls lika roliga längre nu när Tor har börjat jobba. Har passat på att göra sånna saker som man aldrig hinner annars. Städade och rensade hela vår garderob/skrubb och gick upp med massa grejer till förrådet. Plockade även undan alla julsaker. Eller allt utom julstjärnorna blev det. Tycker dom står så fint i fönstret och jag vet inte vad jag ska ersätta dom med så dom får stå så länge :)

Just nu lagar min älskade kille mat till mig medan jag ser på tv. Han är bra gullig han! Imorgon hoppas jag på att jag får jobba lite.


13 januari 2013

Ligger i soffan under min värmefilt och gör så lite som möjligt. Är helt slut efter en 52 timmars arbetsvecka och inte en enda sovmorgon på en hel vecka. Men jag trivs med att hålla igång och alltid ha något att göra. Har planerat in en hel del saker nu framöver som jag verkligen ser fram emot. Än så länge har 2013 varit ett bra år.


Instagram








RSS 2.0