-


"De enda i livet man ångrar, är de chanser man inte tog"

så sant!


Hallåeller!!

Har vart på stan och shoppat lite idag. Köpte bland annat ett par rosa solglasögon som jag hade på mig tills vi kom hem. Det var inte de minsta soligt heller så folk kollade på oss som om vi vore dumma i huvudet ungefär. Men kul var det ;)

Imorgon går tåget också, rätt så tidigt. Ursch jag vill verkligen inte hem! Så kul som vi haft här nere har jag inte haft på riktigt länge. Festen i lördags var helt otrolig! Älskar allt trevligt folk här nere också! Nej jag vill inte hem. Hem till verkligheten och alla rutiner igen. Saknar mina ponnyer lite bara, men det är väl de enda ;)


Två nötter på stan i Göteborg!

img_9024 (MMS)

Två nötter på stan i Göteborg!


GÖTEBORG DÅÅ

Vi har det superbra här nere i Götet! Orkar inte blogga nu men kanske slänger in nån mobilblogg imorgon. Nu är GHS slut för iår och imorgon ska vi ner till stan en sväng. Tar tåget hem på tisdag. Ni ska få se vad jag har handlat sen också. Idag kunde jag inte låta bli att köpa ett swarovskiarmband (a) Sjukt snyggt! Annars har det inte blivit så mycket.

Men vi hörs när jag orkar. pusshej


5e bilden - en gammal bild på dig själv



haha! typ 3 år sen?


Internationell six-bar hoppning. Sista hin...

img_7009 (MMS)

Internationell six-bar hoppning. Sista hindret ligger nu på 185.


Sitter inne i scandinavium och väntar på a...

img_7008 (MMS)

Sitter inne i scandinavium och väntar på att första hoppningen ska börja. Har redan hittat allt för mycket saker jag vill köpa inne på mässan också. Känns som att detta kommer bli en bra dag :)


4e bilden - en konstig tid i ditt liv



kommer inte på nån konstig tid i mitt liv. men denhär kvällen var minst sagt jävligt konstig.



Mot Göteborg! :D

img_7005 (MMS)

Mot Göteborg! :D


Snälla klasskompisar jag har!! ;)

img_6095 (MMS)

Snälla klasskompisar jag har!! ;)


3e bilden - en bild på någon i din familj



bästa lillasyster ♥




bra dag :)

Det är en trött men väldigt glad Nathalie som skriver. Vill inget hellre än att gå och sova men jag måste sitta uppe och plugga ett tag till. Har prov i psykosocialt arbete imorgon och öppnade boken för bara ett tag sen. 30 sidor i boken + alla anteckingar (y)

Dagen går inte att klaga på iaf. Blev positivt överraskad för en stund sedan. Det var fint. Att så lite kan göra så mycket.
Nu ska jag fortsätta plugga. Har sovmorgon imorgon men ska nog gå upp tidigare och plugga lite till ;) Funderar också på om jag skulle behöva åka upp till stallet och sätta på Pearl ett täcke. Skulle bli kallt på morgonen. Vi får se hur mycket jag hinner helt enkelt :)


2a bilden - en bild på dig själv




Dagens ridpass

Red ut på min pärla idag. Han var riktigt pigg, gick och trippade och i galoppen körde han ner huvudet och tänkte bocka. haha. Kanske inte så konstigt med tanke på att han bara blivit tömkörd den senaste månaden. Såg efteråt att han hade trampat sig också, fast han hade boots. De var dock lite för korta så jag ska köpa nya i Göteborg i helgen. Ska även köpa en ny sadelgjord för hans vart nog kvar hos fodervärden. Hade Pompes 120 magplatta på han idag och den va liiite för stor ;)

Tog även en tur på Pompe. Gjorde tretusen övergångar typ. Nej men nästan. Rider på tungfelsbett nu och det funkar han riktigt bra på. Men shit vad stark han är om jag jämnför med Pearl som är jättelätt i munnen. Det roliga är att anledningen till att jag fastnade för Pompe när jag provred honom var att han var så lik Pearl. Nu är de två helt olika hästar ;)


1a bilden - någon du umgås väldigt mycket med



Tove och Ellen


Bilder

Bara för att Elin ska sluta klaga på min värdelösa uppdatering så börjar jag med en lista. Så från och med ikväll - en bild varje dag.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


helgen

Helgens händelser är kortfattat följande:

- hälsat på bästa Frida i Västerås
- hämtat min balklänning
- haft 40-års fest för Magnus
- fått hem min älskade Pearl
- pluggat fram till nu

Sen massa saker däremellan men det orkar jag inte ta nu. Det bästa av allt är i alla fall att jag har båda mina ponnyer hemma nu. Ingen är lyckligare än mig ♥


Min prins har kommit hem! :D

img_6091 (MMS)

Min prins har kommit hem! :D


Härlig skoldag!

Började halv 11 och slutade halv 12 ;) Hade två inställda samhällslektioner och sen religion med hemuppgifter. Hemuppgifterna gjorde jag på 10 min och sen gick jag hem. Ska fortsätta dagen med massa plugg. Har prov imorgon och jag måste verkligen skriva mvg på det. Känner ingen press alls!


.

You're still the one that I love.


Helt okej lektion!

img_6021 (MMS)

Helt okej lektion!


Tack för att du finns!


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är överskattat! Förutom kladdkakan i matsalen och frukten på lektionen så kan den här dagen dra åt helvete rent ut sagt. Har i alla fall vart ute och pussat på Pompe en liten sväng. Är det någon som verkligen förtjänar något speciellt på alla hjärtans dag så är det han. Han som ställer upp på mig i alla lägen och verkligen gör allt för mig! Han är den bästa jag har! ♥


älskar dig mer än livet!


söndag

Söndagar måste vara den segaste dagen på hela veckan. Helt onödiga egnentligen! Först sover man bort halva dagen och sen går man bara och väntar på att ännu en jobbig skolvecka ska börja. Dagens planer är alla fall:

*US-möte med bästa södra!
*gå ut och gå med min älskade ponny
*plugga ihjäl mig

Sen måste jag tacka tjejerna för en sjukt rolig kväll igår! :) Riktigt trevligt och måste verkligen göras om!


Min nya hårfärg! Har inte bestämt mig för ...

img_6014 (MMS)

Min nya hårfärg! Har inte bestämt mig för om jag är nöjd eller inte än. Nu sitter iaf jag och Tove och väntar på att Ellen ska bli klar så vi kan åka vidare på födelsedagsfest. Trevligt! :)


can you forgive me?





snöstorm?

Kyla, snöstorm och en insnöad bil. Varför känner jag ingen motivation till att åka till stallet?



onsdag

Kom nyss hem från stallet. Tog med mig min underbara ponny och Fridas depplista på spotify och gick ut och gick en stund. Inte för att jag är deppig utan bara för att! Skönt var det i alla fall, speciellt efter att ha suttit och skrivit prov i 2 timmar idag. Fick skrivkramp till slut men det kanske inte är så konstig efter att ha skrivit 10 sidor? Det sorgliga i det hela är att jag inte ens kommer får mvg för att jag bara stressade igenom de sista uppgifterna. Livet är hårt!

Resten av kvällen ska jag bara njuta av att inte ha något äckligt prov att plugga till :D Kanske kommer upp en film sen ridhuset i måndags också. Beror på om datorn tänker sammarbeta med mig.


åker till ridhuset

Snart åker vi till stallet och hämtar upp Pompe innan vi åker vidare till ridhuset. Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter att hoppa. Har inte hoppat på över 2 månader! Tänkte ta med kameran och filma lite också så förhoppningsvis kommer det upp en film senare :)

Nu ska jag ta och plugga lite. Såfort ett prov är klart så är det bara att börja plugga till ett annat. Har prov och läxor varje vecka fram till lovet. (y)


.

jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå


Fest hos Ellen, utan Ellen.

img_5021 (MMS)

Fest hos Ellen, utan Ellen.


gillar bilden!


hemsk dag

Vilken dag! Otur eller vadå? Började med att skippa första lektionen för att sadelutprovaren kom till Pompe. Och tror ni inte att jag blir tvungen att sälja min Prestige Meredith D? Den passar inte längre :( Fan också! Passade på att fixa stallet och rida när jag ändå var där. Det är is överallt så det finns typ ingenstans att rida om man inte vill slå ihjäl sig. Höll på att flyga av också för att min häst är rädd för saker som inte finns. (Y)

När jag väl kommer till skolan sen så finns det ingen parkering på skolan jävla kassa parkering. Kunde ju inte direkt göra som Madde och göra min egen parkering och riskera ett parkeringsböter till, så jag fick parkera jättelångt från skolan och gå resten av vägen. Kan ni gissa om jag var sur när jag kom till lektionen sen eller? Det enda positiva idag är väl att vi fick våra studentmössor! :)

Nu ska jag sova så kanske jag är på bättre humör imorgon. Godnatt!


Nu har vi fått våra studentmössor :D

img_5011 (MMS)

Nu har vi fått våra studentmössor :D


lektion

Sitter i skolan och ska göra nått jobbigt arbete men jag orkar inte. Som ni såg på bilden så har jag en vägg bakom ryggen nu. Helt otroligt att jag och Tove alltid bråkar. haha. Det roliga är ju att båda alltid säger vad de tycker och båda vägrar att ge sig. Smart lösning av vår lärare iaf ;)

Om 1 ½ timme har jag historiaprov och jag har aldrig någonsin vart så oförberedd till ett prov förut. Har heller aldrig behövt kämpa för att få ett G men nu ligger jag nog på gränsen. Fan också. Aja, jag överlever väl. Senare åker jag ut och rider en sväng. Var rätt längesen nu.


Vår lärare tycker inte att jag och Tove kl...

img_5006 (MMS)

Vår lärare tycker inte att jag och Tove klarar av att vara i samma rum utan att bråka så Ellen och Linn kom nyss in med en vägg. Haha.


historiaaa

Världens segaste dag i skolan. Väl hemma sen så skulle jag plugga till historiaprovet imorgon men råkade somna ist. Så intressant var det att läsa om franska revolutionen. Borde fortsätta läsa lite men orkar verkligen inte. Tar de om nån timme. Ni vet, Livet går ut på att skjuta problemen framför sig, och är man tillräckligt skicklig så hinner man aldrig ikapp! :P


RSS 2.0